To je to što me zanima!

DJ Carl Maxx u subotu gostuje u zagrebačkom Hemingwayju

Carl je jedan od najpoznatijih DJ-a u Hrvatskoj, na sceni je već preko 12 godina, bio je resident većine zagrebačkih klubova. Ovog puta nastupit će na glavnom flooru
Vidi originalni članak

Popularan DJ Carl Maxx u subotu gostuje u zagrebačkom Hemingwayu! Protekle je subote Hemingway bar Zagreb plesao uz house klasike koji su obilježili proteklo desetljeće, a ove će subote, 18. siječnja ponovo ugostiti popularnog DJ-a Carl Maxxa, poznatog po nastupu na Ultra Europe 2013 i dugogodišnjoj rezidenciji u Papayi na Zrću.

Svako gostovanje Carla Maxxa u Hemingwayu do sada, obilježila je sjajna atmosfera i prepun i rasplesan podij uz kvalitetnu glazbu. DJ Carlo, također poznat i po imenu Carl Maxx, ovog puta nastupit će na glavnom flooru, pod vizualnim čarolijama Hemingwayevog light sustava i zabavljati goste svojom selekcijom najvećih house i r&b hitova naziva "Stay Tuned", što je inače ime Carlovog programa pokrenutog još 2004. godine. 

Carlo je jedan od najpoznatijih DJ-a u Hrvatskoj, na sceni je već preko 12 godina, bio je resident većine zagrebačkih klubova, a od 2006. godine započeo je suradnju s Piranhom i Papayom, čiji je resident DJ od tada. Kroz bogatu i dugu karijeru, dijelio je DJ pult s najvećim svjetskim imenima, od kojih su Armin Van Buuren, Hardwell, Axwell, Calvin Harris, NERVO, NO_ID, Freemasons, Paul Van Dyk, Markus Schulz, Funkerman, Astral Projection, Ferry Corsten, Glen Morrison, Blake Jarrell, Arno Cost, AN21, Norman Doray, Thomas Gold, Crookers, Michael Gray, Junior Jack, Kid Creme, Chocolate Puma, Stereo Palma, Sunnery James & Ryan Marciano, Tom Novy, Syke’n'Sugartar, Andy Daniell, Rae, ATFC samo neka… Na ljeto 2013, Carl Maxx nastupio je na najvećem festival elektronske glazbe Ultra Music Festivalu – Ultra Europe 2013.

Dođite i Vi 18. siječnja u Hemingway! Stay tuned…

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare