To je to što me zanima!

DJ Đivo s 13 godina 'hara' klubovima u Dubrovniku...

Dubrovčanin Đivo Bjelončić nastupio je na terasi hotela Adriatic u uvali Lapad na humanitarnom 'After Beach Partyju. Oduševio je sve posjetitelje
Vidi originalni članak

Dubrovčanin Đivo Bjelončić (13) najmlađi je DJ u Hrvatskoj. U srijedu je nastupio na terasi hotela Adriatic u uvali Lapad na humanitarnom 'After Beach Partyju'. Stao je uz bok najboljih dubrovačkih DJ-eva.
Svojom pojavom i puštanjem glazbe izazvao je oduševljenje među posjetiteljima.
- Svidio mi se posao DJ-a pa sam prije dvije godine počeo puštati glazbu na rođendanima. Uz podršku roditelja odlazim na partyje na koje me pozovu. Volim glazbu i u njoj uživam. Osim toga, sviram i klavir. Ovaj mjesec očekujem još nekoliko nastupa, a potom počinje škola - rekao nam je simpatični i tihi Đivo. Najviše ga vole slušati djevojčice njegove dobi. Đivo je odličan učenik, koji će najesen krenuti u osmi razred Osnovne škole 'Ivan Gundulić'. Školske obveze su mu na prvome mjestu, a zatim ‘posao' DJ-a.
- Prije Lapada nastupio sam na velikom partyju u Revelinu, i to prije Marka Miličevića poznatijeg kao Gramofondžija. To mi je bio prvi veliki nastup pred gotovo tisuću ljudi i super su me svi prihvatili - naglasio je oduševljeni Đivo Bjelončić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dbkofficial 12.08.2010.

    @keksolino - znam maloga on se bavi i produkcijom tako da često zna ubacit i neku svoju stvar ;)

  • badro delgado 12.08.2010.

    bravo đivo, za par godina ima da budes na zrcu! a ovaj keksolino nema pojma ocito...

  • Keksolino 12.08.2010.

    @ Badro delgado. Pa daj onda pojasni što točno radi \"DJ\" na licu mjesta ? Da li stvara glazbu na licu mjesta ? Postoji razlika između Van Buurena i ovih lokalnih \"frajera\" po birtijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare