To je to što me zanima!

Dječak (14) pjevao Danny Boy i dobio ovacije publike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Školarac je već sad jedan od favorita za pobjedu u showu 'Britain's Got Talent'. Simon Cowell mu je kazao da je nije dobar nego fantastičan pjevač
Vidi originalni članak

Izvedbom od koje vas prolaze trnci Liam McNally (14) oduševio je žiri i publiku u britanskom showu. Gledatelji su pred kraj njegove izvedbe pjesme Danny Boy spontano ustali i zapljeskali.
- Ne bih te nazvao dobrim pjevačem. Mislim da si ti fantastičan pjevač. Imaš neku vatru i emociju u očima dok pjevaš. Imaš istinsku toplinu u glasu. Problem je jedino to što ćeš takav glas vjerojatno imati još šest ili devet mjeseci i onda je gotovo jer ćeš mutirati - kazao je Simon mladom pjevaču. Drugi član žirija, Piers Morgan također ga je pohvalio te mu rekao da je ozbiljan kandidat za pobjednika showa.
- Uvijek sam htio pjevati na kraljevskoj zabavi. Nakon što mi mama i tata kažu da dobro pjevam vjerujem im, ali nakon što mi to kažu suci onda počnem vjerovati u snove - rekao je dječak. Dodao je kako nikad nije pjevao pred toliko ljudi koliko ih je taj dan bilo u publici te da najčešće pjeva samo u svojoj sobi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lovespacee 24.05.2010.

    baš sladak dječak,drago mi je zbog njega!

  • Pinturicchio 24.05.2010.

    odlican je mali , steta sto ce mu glas mutirati

  • SunTzu 24.05.2010.

    koje gadno celjade..a jadan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare