To je to što me zanima!

Djedica imao nezgodu: Sob se ozlijedio pri skoku u dimnjak

Kostim Djeda Mraza odjenuo je glumac Darko Janeš. Obitelji Pongrac uljepšao je blagdane, a djeci objasnio zašto nije stigao svojim saonicama nego u Mitsubishiju
Vidi originalni članak

Djed Mraz je posjetio Ludbreg. Bio je kod Nikole (13) i Matije (10) Pongraca , a dečkima se pridružila i sestrična Dajana (3).

Djedicu je pozvala mama Suzana Pongrac (35). Pisala je o teškoj materijalnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jednom sobu nije se letjelo

Ona je u studenome imala srčani udar od kojeg se liječi. Njezin suprug Josip početkom godine imao je tešku prometnu nesreću. I on je na liječenju, a njezin otac svaki drugi dan ide na hemodijalizu. Poželjela je da Djed Mraz posjeti njezinu obitelj i obraduje njezine sinove.

- Ponosna sam na njih, obojica su poput dva anđela. Želim samo da ih posjetite i priuštite im malo veselja - napisala je.

Glumac Darko Janeš nije dvojio ni trenutka. Uskočio je u kostim Djeda Mraza i krenuo u Ludbreg. Nikola i Matija jako su mu se svidjeli jer su vrlo dobri učenici i skromni dječaci. Matiju je zanimalo zašto nije došao u saonicama koje vuku sobovi.

- Stalno nekud jure, a jedan se ulijenio. Htio je zbrisati od obveza raznošenja darova pa je pokušao skočiti u nečiji dimnjak. To mogu samo ja. Sob se povrijedio i sad se liječi - objasnio je Janeš zašto je umjesto na sanjkama došao u Mitsubishijevu terencu.

Tri sestrice čekaju ga u Rijeci

Dječacima je darivao StarWars legiće, a Dajani slatkiše i slikovnicu. Svi Pongraci su ga pozvali da ih posjeti i sljedeći tjedan te kuša domaće čvarke. Djedica bi rado opet k njima, no nije siguran hoće li stići. Već danas ga sestre Ivona , Paula i Anđelina nestrpljivo očekuju u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • jdn 18.12.2015.

    gulas od soba, mora biti dobar

  • Fenix7 18.12.2015.

    Lijepa gesta, samo ne kužim za djecu od 10 i pogotovo 13 da još vjeruju... Hajde, dobro ova malena od 3 godine. Moji sa 8 i 10 su već sve "progooglali" i jako dobro znaju kome "pišu pisma" (kažu, super, samo ostavimo doma, jer to tak' i tak' sve mama i tata kupuju).

  • šator 17.12.2015.

    znamo da nije pao snijeg,pa je sob slomio nogu,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare