To je to što me zanima!

Djevojke iz 'Top modela' ne znaju ni riječi engleskog

Osim Marine, ostale finalistice pokazale su da ne znaju pričati engleski jezik. Press konferencija za novinare svela se na nerazumijevanje i mucanje
Vidi originalni članak

Ja sam svjetlo, na engleskom je ispalila Sabina (20). Htjela je reći “ja sam sjajna djevojka”.
Na konferenciji sa stranim novinarima u Munchenu finalistice “Top Modela” pokazale su da jako loše govore engleski jezik. Nisu mogle složiti jednu smislenu rečenicu bez zamuckivanja i zastajkivanja te pitanja “kako se ono kaže”.
Marina (18) bi zamalo “ispalila” da voli i muškarce i žene da joj ostale nisu rekle da je pitanje koja je njezina seksualna orijentacija. Na kraju emisije, dok im je Tatjana Jurić dijelila slike, Valentina (17) se toliko iznervirala što joj na engleskom nije znala ni reći “dobro se osjećam” da je prekinula ionako propalu konverzaciju. Naposljetku je na hrvatskom rekla: “Ja bih sliku”. Još je zaključila da ona u školi ima četvorku iz engleskog.
- Zasluženu - naglasila je. Iz showa je ispala Andrea (20) jer je žiri ocijenio da nije pokazala interes za daljnje sudjelovanje u RTL- ovoj emisiji. Ostalo je još pet djevojaka - Valentina, Tea, Marina, Sabina i Marija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • aNdReA88 19.05.2008.

    e stvarno su glupi. Sabina je rekla "I`m not shy" (nije ona rekla, malo joj je pomogla Tatjana) što za pametnjakoviće od novinara znači svjetlo. NO, SHY JOŠ ZNAČI SRAMEŽLJIV...Isuse ...

  • jozojozic79 13.05.2008.

    ...prejadno...

  • Kjara27 13.05.2008.

    ne priča se da je pobijedila SABINA, MOLIM NE ŠIRITE DEZINFORMACIJE! Finale će biti UŽIVO dakle ne zna se tko je pobijednica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare