To je to što me zanima!

Djevojke redom ljubile Miju: 'Da vam pokažem kako se to radi'

Na red su došli poljupci… Prva je Miju poljubila Barbara uz rečenicu: „Da vam pokažem kako se to radi!“ Sljedeća je bila Nikolina, a potom Sara, dok je situaciju dodatno 'zapaprila' Mihaela koja ga je strastveno poljubila
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' djevojke slažu dojmove nakon jučerašnjeg koktel partyja i Andreine svađe s Anitom.

- Jako sam sretna što su neki ljudi pokazali prave osjećaje prema meni i što se to vidjelo na kamerama - rekla je Andrea, a Anita smatra kako je došlo vrijeme da crnka promisli o svojim postupcima. 

Uslijedilo je veliko iznenađenje - u dnevnu sobu ušetala je najzabavnija kandidatkinja iz prve sezone showa 'Gospodin Savršeni' Klara Perko!

- Došla sam kao gošća, da vidim cure nove sezone i malo ih procijenim, da vidim koja je tu da se stvarno zaljubi, a koja za slavu. Ali i da upoznam Gospodina Savršenog - rekla je i oduševila sve kandidatkinje koje su poslije u šali komentirale kako je zapravo došla po Miju. Klara i Mijo pripremili su uistinu zanimljiv spoj za djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pozvao sam ih na jednu društvenu igru da malo razbijem tenzije - rekao je Mijo. Klara im je objasnila pravila, a prva djevojka koja dođe do cilja dobiva spoj s Gospodinom Savršenim.

Emily je dobila zadatak oponašati Miju, koji je komentirao: „Još joj je samo falilo da popravi rukave, i to je to.“ Sljedeća je bila Maja, koja se trebala minutu gledati oči u oči s Mijom.

- Trepnula sam jer sam u njegovim očima vidjela sebe i to mi je bilo jako smiješno, kao ljubav najveća na svijetu - rekla je. Anita je trebala poljubiti dio koji joj se najviše sviđa kod Mije, a Slavonka se odlučila za bedro.

Julie je osvojila poljubac i dala je Miji pusu u usta.

- Dobro se snalazio u početku, ali kako su padali ti poljupci, činilo mi se da je njemu sve neugodnije i da lagano strepi kad se kocka baca - rekla je Emily. Nikolina je morala baciti tortu jednoj djevojci u lice i odlučila se za Nušu.

- Nisam joj zamjerila, to je igra - rekla je Slovenka. Potom je Anita trebala izbaciti jednu djevojku iz igre i odlučila se za Maju nazvavši je 'hanuma' pa je ponovno počela prepirka među curama.

- Nije mi to baš zrelo, mislim da se ne bi trebale dovoditi u takvu situaciju - komentirao je Gospodin Savršeni. 

Julie je stala na polje torte i odabrala Anitu.

- Ona je to riješila tako što je pozvala Miju da joj pomogne da je obriše. To je bilo baš dobro - bilo je koketiranja, ali nije bilo jeftino - rekla je Klara. Potom su se gotovo sve cure izredale bacanjem torti u lice, a Nuša je komentirala: „Pokazalo se koja djevojka to doživljava kao igru i zabavu, a koja želi nekome nešto vratiti.“

Primjerice, kad je Andrea stala na polje torte, odmah je odabrala Saru, a Klaru je zanimalo kako se tako brzo odlučila.

- Zato što me cijelo vrijeme napada i ovo je revanš - objasnila joj je. No kad ju je željela pogoditi, Sara se izmaknula i rekla: „I za to si nesposobna!“ no Mijo smatra kako se nije baš lijepo ponijela. 

Na red su došli poljupci… Prva je Miju poljubila Barbara uz rečenicu: „Da vam pokažem kako se to radi!“ Sljedeća je bila Nikolina, a potom Sara koja je priznala kako iz dana u dan uviđa da Mijo nije njezin tip da bi potom situaciju dodatno 'zapaprila' Mihaela koja je strastveno poljubila Miju. Prve su do kraja došle Nikolina i Mihaela, a Mijo je odlučio prvo razgovarati s Nikolinom. 

Za njihov spoj odabrao je 'zatvor' iz igre upravo zato što smatra da Nikolina svoje emocije drži zarobljene. Komentirali su poljupce, ali i svađe među djevojkama.

- Ne želim pričati o drugim curama kad sam u njegovu društvu, želim ga za sebe i iskoristiti najbolje što mogu vrijeme s njim - rekla je, a Mijo ju je zamolio da mu se izjada kad god osjeti potrebu za time. 

Dok je Mijo bio na spoju s Mihaelom, Klara je pokušavala doznati koja je djevojka iskrena, a koja 'lažna' te da nisu baš najbolje prijateljice.

- Ne možemo ni biti jer je tu previše različitih karaktera da bi se mi svi odlično slagali - rekla je Barbara. Ipak, Klara ne misli tako jer smatra da je to moguće ako ima određena doza poštovanja zato što je i sama živjela sa 19 djevojka u kući, a dotaknula se i poljubaca.

- One koje ga nisu poljubile, mislim da su ljute jer nisu iskoristile svoju šansu. Ne smiješ puno misliti, nego raditi što želiš - rekla je Klara. 

Mijo je za Mihaelu smislio pomalo drugačiji spoj - odveo ju je u bar kako bi im vrhunski poznavatelj džina pomogao da se upoznaju s tim pićem dok je Klara odlučila popričati nasamo s Andreom jer ju je zanimalo zašto se svađa s djevojkama.

- Vjerujem joj, ali ne mogu razumjeti da nju nijedna djevojka ne prihvaća. To nije moguće - rekla je Klara i savjetovala joj da se zbliži s djevojkama. 

Nakon testiranja džina Mihaela i Mijo nastavili su razgovor u opuštenom tonu, a Mihaela je imala potrebu objasniti svoj poljubac. Kad su se vratili u vilu, Mihaela je ponosno pokazala svoju ružu. Došao je red na Klaru da kaže Miji svoj sud o djevojkama, no željela je provjeriti i kako mu se ona svidjela. Poslije je zahvalila curama što su je lijepo ugostile i preporučila im: „Borite se za ljubav, dajte sve od sebe od prve do zadnje sekunde.“

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Judita👥 25.09.2019.

    Mihaela mu nekako paše ali mislim da on želi onu nušu

  • 25.09.2019.

    Mmmm herpes

  • sprangija 25.09.2019.

    Kog vi farbate,ne ide to tako u zivotu zaljubis se odmah u jednu ako odmah nisi ni neces,kakvo isprobavanje da vidimo hoce se pojavit iskra s jos nekpm ma svasta i jos veca glupost je da on osjeca nesto s vise njih samo ih treba isprobat pa odlucit,nije to sajam auta,nista od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare