To je to što me zanima!

Dobila je pet godina uvjetne kazne i mora na rehabilitaciju

Estella Warren osuđena je na uvjetnu kaznu nakon što je u svibnju pijana udarila u tri automobila na parkingu, nakon privođenja napala policajca i pobjegla iz postaje
Vidi originalni članak

Glumica Estella Warren (32) osuđena je na pet godina uvjetne kazne i četiri mjeseca rehabilitacije u centru za odvikavanje u Kaliforniji jer je u svibnju pijana automobilom udarila tri parkirana automobila i pokušala pobjeći. Opirala se uhićenju i udarila policajca nakon čega je završila u policijskoj postaji. Uskoro je uspjela pobjeći iz postaje, no ubrzo je bila uhvaćena.

- Svoje postupke i njihove posljedice shvaćam  vrlo ozbiljno. Ne mogu vam riječima opisati koliko mi je drago da nitko nije ozlijeđen. Ubuduće ću se posvetiti karijeri, obitelji i nastojanju da budem dobar uzor drugima - rekla je glumica koja je bila zvijezda filma 'Planet Majmuna', a časopis Maxim proglasio ju je jednom od najljepših žena na svijetu.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lipov hlad_1 21.08.2011.

    neka ja bi joj oprostio.ima tako lijepe oci poput bisera u travi.sram bilo tog suca ovako osudit jednog prekrasnog leptirica.ko zna sto su joj radili da je pobjegla.

  • PROVOKATOR_7 21.08.2011.

    Vidiš ti kazne - 5 godina uvijetno... Kod nas bi dobila još i ispriku, a ne kaznu...

  • mrkva1974 21.08.2011.

    lijepa je ali nije bas toliko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare