To je to što me zanima!

Dobila je prvi: Kim je vlasnica najnovijeg modela Mercedesa

Garažu starlete krasit će još jedan u nizu luksuznih automobila koje posjeduje. Kim se na Twitteru pohvalila fotografijom Mercedesa vrijednog skoro 900 tisuća kuna
Vidi originalni članak

U proteklih nekoliko godina zvijezda reality showa potrošila je više od sedam milijuna kuna na automobile koje si je kupila. No, čini se da Kim Kardashian (31) u svojoj garaži ima mjesta za još jednog limenog ljubimca. Na Twitteru se pohvalila fotografijom novog automobila. Riječ je o Mercedesu G63, najnovijem modelu, vrijednom 880 tisuća kuna. Automobil još nije ni dostupan, no to za Kim nije bila prepreka. 

- Moja nova igračka. Dobila sam prvi - napisala je starleta uz fotografiju na Twitteru. 

Kim je već vlasnica crnog Bentleya Continental GT s monogramom na sjedalima čija cijena iznosi 1,1 milijun kuna. Posjeduje i bijeli Ferrai 458 Italia u vrijednosti od 1,6 miijuna kuna. No to nije sve. U njezinoj garaži nalaze se i crni Black Range Rover HSE, crni Rolls Royce Ghost (1,4 milijuna kuna) i bijeli Rolls Royce Phantom (1,7 milijuna kuna) 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ftpmget 27.08.2012.

    a kada dolazi model najnovijeg mozga?

  • Sweat devil 27 27.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bustedagain 27.08.2012.

    dzabe joj 900 K merdjo kad je glupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare