To je to što me zanima!

Dobila je vozačku, pa razbila Mercedes od 700 tisuća kuna

Najmlađa članica obitelji Kardashian, Kylie Jenner, izazvala je lančani sudar u kojem su sudjelovala još dva automobila i to 18 dana nakon što je dobila vozačku
Vidi originalni članak

Polusestra starlete Kim Kardashian (31), Kylie Jenner (16), slupala je svoj novi Mercedes SUV vrijedan 700 tisuća kuna u lančanom sudaru i to 18 dana nakon što je dobila vozačku dozvolu. Tinejdžerica je u srijedu oko 17 sati svojim Mercedesom udarila Toyotu koja je potom udarila u Subaru SUV. Najmlađa članica obitelji Kardashian, nakon nesreće je odmah izašla iz auta, ispričala se vozačima i pitala ih jesu li dobro nakon čega je s njima razmijenila podatke i otišla.

Kylie je 10. kolovoza napunila 16 godina kada zakon u Kaliforniji dopušta polaganje vozačkog i dva dana kasnije dobila vozačku dozvolu.

- Pazite se ljudi, Kylie Jenner je dobila vozačku dozvolu - napisala je tada njezina polusestra Kourtney Kardashian na Twitteru, a tinejdžerica se na Instagramu pohvalila fotografijom svog skupocjenog limenog 'ljubimca'.

Njezine vozačke početke, gledatelji su imali priliku vidjeti u jednoj od epizoda showa 'Keeping Up with the Kardashians' u kojem je vozila polusestru Khloe koja nimalo nije bila oduševljena onime što je vidjela.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • DanijelSrpak 31.08.2013.

    imam mama love hahaah

  • krapinek 31.08.2013.

    slupala SVOJ mercedes od 700.000,00 kn. gdje je to zaradila

  • MrHorilij21 31.08.2013.

    Prelijepaa je *_________*

Komentiraj...
Vidi sve komentare