To je to što me zanima!

Dobro raspoloženi Miro Ungar zapjevao s bivšom suprugom

Ono što je ‘šef’ naredio, to ću pjevati, ali nemojte me tražiti da pjevam još, rekla je Tereza koja se prehladila prošli tjedan. Kao i Tereza, Miro radi na novim projektima
Vidi originalni članak

Estradni veterani uspjeli su u onome što je mnogim današnjim bivšim parovima gotovo nemoguća misija - nakon rastave već su godinama u dobrim odnosima.

Iako je iza njega već 56 godina pjevačke karijere, Miro Ungar (76) neumorno nastupa i radi na novim projektima. Ovaj put kao gošća pridružila mu se Tereza Kesovija (74).

- Ono što mi je ‘šef’ naredio, to ću pjevati, ali nemojte me tražiti da pjevam još - rekla je Tereza koja se prehladila prošli tjedan pjevajući u Sarajevu s Gabi Novak i Radojkom Šverko.

Odlično raspoloženi bivši supružnici s Gipsy Swing Quintetom Damira Kukuruzovića oduševili su publiku zajedničkim nastupom u Maloj dvorani “Vatroslava Lisinskog”. Najglasnije su pljeskale Ungarova 42 godine mlađa supruga Sara i njezina majka koja je 15 godina mlađa od pjevača.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • teninamama 14.03.2013.

    "Najglasnije su pljeskale Ungarova 42 godine mlađa supruga Sara i njezina majka!... A ova novinarka je baš bila tamo kraj ove dvije pa nam sa sigurnošću može reći da su najglasnije pljeskale..Bože, ako je ovo profesionalno novinarstvo,opali me ciglom

  • sulejman_veličanstveni 14.03.2013.

    punica mlađa od zeta 15 godina ,zanimljivo i nadasve kreativno

  • feba 13.03.2013.

    Ja ih ne volim pa mi slobodno nalupajte minuse

Komentiraj...
Vidi sve komentare