To je to što me zanima!

Doherty: 'Zbog raka sam se osjećala kao da sam slobodna'

Rekla je kako je u bitci s ovom teškom bolešću najvažnije biti hrabar i boriti se. Zahvalila je na potpori svom liječniku, suprugu i majci
Vidi originalni članak

Glumica Shannen Doherty (45) pri kraju je s kemoterapijom, a kaže da se osjeća sve bolje. Rak dojke otkrila je prije godinu dana.

- Na neki način se osjećam blagoslovljeno. Zbog bolesti sam otkrila tko sam zapravo ja. Izašlo je sve ono što sam skrivala od drugih i zbog toga sam zahvalna - rekla je glumica najpoznatija po ulozi u tinejdžerskoj TV seriji 'Beverly Hills'.

Kaže i kako je u borbi protiv raka najvažnije biti hrabar i boriti se. Shannen je zahvalila na potpori svojem liječniku, mužu Kurtu Iswarienku (42), a nedavno je objavila zahvalu svojoj majci kojom je rasplakala fanove na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Judita👥 12.09.2016.

    samo da je zdravlja , drugo ništa nije važno .

  • 779danai4ure 11.09.2016.

    svi cijenimo ono šta imamo tek nakon šta izgubimo !! svako dobro želim.

  • --- DAVOR --- 11.09.2016.

    Ovo razvlačenje nje danima po svjetskim portalima i novinama možda izgleda dobra "reklama" za lijećenje te opake bolesti al meni to lići na još veču diskriminaciju "običnih" ljudi jer postoje na žalost milijuni oboljelih i sigurno se osjećaju nebitini, ko da ne postoje kad se potencira netko poznat. Želim joj ko i sebi da želim, da ozdravi al i novinarima malo više takta i duše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare