To je to što me zanima!

Dođite u Gallery, na mjesto gdje zabava ne prestaje!

Petkom se u Galleryu održava popularan program Unisex Friday, koji se afrirmirao kao najpopularniji tulum u gradu jer uvijek ima nešto zanimljivo za svakoga!
Vidi originalni članak

BECK'SPERIENCE se vratio u metropolu, točnije, u najpopularniji zagrebački klub Gallery i u petak, 19. rujna, mjesto je beskompromisne borbe DJ-a za naklonost publike.

Petkom se u Galleryu održava popularan program Unisex Friday, koji se afrirmirao kao najpopularniji tulum u gradu, a prefix “unisex” značio bi kako ima ponešto zanimljivo za oba spola.

Resident DJ programa je legendaran zagrebački DJ i TV voditelj Emilio Dalbello, koji će sve zagrijati i nabrijati atmosferu svojim odabirom najboljeg od Hip-Hop, r&b, house, EDM i pop glazbe. U takvoj špici, za DJ pultom izmijenit će se više DJ-a, koji će se natjecat za najboljeg.

Hoće li u nabrijanoj atmosferi pobijediti hrvatski ili njemački DJ ovisit će o glasovima publike. Zato dođi na ludu ljetnu turneju i prati natjecanja DJ-a po najboljim klubovima!

U petak, 19. rujna,  dođite u Gallery, na mjesto gdje zabava ne prestaje, te okusite  dio natjecateljskog duha uz zabavu do jutra.

INFO / V.I.P. REZERVACIJE: 099 444 2 444

Cijena ulaznice:  M – 30kn / Ž – 20kn

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare