To je to što me zanima!

Dok bivši uživa s atraktivnom plavušom na našoj obali, J. Lo doživjela poniženje od Bena?

Glumica i pjevačica pojavila se na premijeri Benovog filma 'The Flash', dok joj bivši zaručnik uživa u Hrvatskoj s novom djevojkom
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (53) i Ben Affleck (50) gdje god se pojave privlače pažnju, a pogotovo u posljednje vrijeme kada su viđeni nekoliko puta kako se svađaju. Sada su snimljeni potpuno drugačijeg raspoloženja na premijeri njegovog novog filma 'The Flash' u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica i glumac rado su pozirali zajedno, no glumac je u jednom trenutku poljubio svoju suprugu u obraz, što su neki komentirali da je 'ponižavajuće'.

Ipak, odavno je poznato kako Ben ne voli kamere, što dokazuju i njegove brojne fotografije na kojima je ljut. Međutim, čini se kako mu nije problem da zbog ljubavi pretrpi neke stvari.

ALEX RODRIGUEZ U HRVATSKOJ Bivši zaručnik J.Lo uživa u Splitu i druži se s fanovima: 'Sviđa mu se jer može prošetati u miru...'

Već se od prije u stranim medijima pisalo kako Benu nije ugodno odlaziti na crvene tepihe i ostale holivudske događaje.

Par koji se vjenčao prošle godine snimljen je nekoliko puta tijekom žustrih svađa i prepirki na ulici, u automobilu, pa čak i na crvenom tepihu.

Jedan od razloga koji se spominjao jest taj da si Ben navodno priželjkuje mirniji život podalje od očiju javnosti, za razliku od Jennifer, a PR stručnjakinja Mayah Riaz sugerirala je jednom prilikom da je to posve moguće.

OSVJEŽILA SE ČAŠICOM PIĆA Jennifer Lopez pozirala u haljini golih ramena a fanovi joj jednu stvar zamjerili: Otkad ti piješ?

- Ne izgleda kao da uživa u javnoj strani svog glumačkog posla, pogotovo na pojavljivanjima poput različitih dodjela nagrada i premijera. Posljednjih nekoliko puta nije izgledao kao da je uživao. Što će se češće pojavljivati na javnim događanjima izgledajući jadno ili pokazujući da postoje napetosti između njega i Jennifer, ona možda neće ni željeti da on prisustvuje tamo - objasnila je.

- Postoje slavne osobe među zvijezdama koje imaju mirniji život unatoč statusu slavne osobe. To je sasvim moguće - izjavila je tada.

Uz to je sugerirala da će Jennifer i dalje moći zadržati svoj status slavne osobe s A-liste čak i ako Ben napravi korak unatrag i odluči živjeti ispod radara. - Ako i imaju problema, to ne znači kraj njihove ljubavi.

GODIŠNJI ODMOR NA JADRANU Ekskluzivne fotografije: Bivši zaručnik J.Lo u Rovinju s curom koja je instruktorica fitnesa...

- Tko zna kakva je stvarnost njihova odnosa. Da, možda su imali nekoliko svađa, čak i u javnosti, ali koji par se ne svađa? Sve što znamo je da su još uvijek zajedno kao par. Sada se dovoljno dobro poznaju i mislim da će zauvijek ostati zajedno - rekla je Mayah. 

Inače, bivši zaručnik J.Lo, umirovljeni bejzbolaš Alex Rodriguez (48) trenutačno uživa s djevojkom Jaclyn Cordeiro na Jadranu, a nedavno su objavljene fotografije i luksuzne jahte na kojoj par odmara.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Selo_malo 16.06.2023.

    Hrvatska, raj za bivše! Eto novog slogana turističkih zajednica RH.

  • Selo_malo 16.06.2023.

    A u što ju je to trebao javno poljubiti? Čovjek je očito pristojan i intimu javno ne voli dijeliti.

  • mars7 15.06.2023.

    opet ce prekinuti non stop ih prate sta rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare