To je to što me zanima!

Dok će Nijemci napadati Nives Celzijus će se također 'igrati'

Njemačka raspolaže najljepšim igračima, kaže Nives koja je svoj vibrator obojila u boje njemačke zastave. 'Igrat' će se s njim dok po terenu bude trčao Mario Gomez
Vidi originalni članak

Jedna feministica i mrziteljica nogometa savjetovala je nas žene da se okrenemo sebi za vrijeme Europskog prvenstva i nabavimo vibratore. Ja sam poslušala njen savjet i nabavila vibrator te ga uljepšala prigodnim bojama, napisala je Nives Celzijus (30) na Facebooku. 

Prsata supruga Dine Drpića (31)  navija za reprezentaciju Njemačke. Kao prava vatrena navijačica ima vibrator u bojama njemačke zastave. Omiljenu 'igračku' ponosno je pokazala na društvenoj mreži i objasnila kad će se igrati s njom.

- Ipak su najprigodnije situacije za korištenje vibratora svakoj ženi upravo utakmice Njemačke pošto oni ipak raspolažu najljepšim igračima. Go Gomez, go Gomez... - napisala je Nives. 

Navijat će samo s ovčicom među grudima

Osim što ima vibrator u boji njemačke zastave, Nives ima i odgovarajući outfit: lepršavu crnu suknju, crveni remen, žute najlonke i žutu majicu s dubokim dekolteom. Oko vrata na lančiću ima ovčicu u istim bojama s kojom planira donijeti sreću igračima omiljene momčadi. 

- Na Svjetskom prvenstvu Larissa Riquelme donosila je sreću paragvajskim igračima s mobitelom među grudima. Ja ću tako imati svoju ovčicu među grudima. To je jedino što ću imati na sebi - obećala je Nives te dodala kako je uvjerena da će Hrvatska doći do samog finala. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bubić 11.06.2012.

    odvratna

  • NikolinaRicko 11.06.2012.

    Nju treba samo drmati!!!I to se slika još za javnost!!!Sramota!!

  • CatIllusion 11.06.2012.

    Nedostaje mi vrijeme kad su žene i muškarci skidali svoju odjeću da bi promovirali pjesmu i dimenzije poruke koju ta pjesma nosi. (Lennon,Madonna,Björk...)Pomicali su granice. (Nju ne znam kako bi komentirao pa sam napisao ovo poviše. )

Komentiraj...
Vidi sve komentare