To je to što me zanima!

Dok drugi spavaju Mačak s trenerom teše guzu i trbuh

POD OKRILJEM NOĆI: Marko Grubnić ne voli znatiželjne poglede. U teretanu, gdje ga dočekuje osobni trener, dolazi zategnuti trbuh i stražnjicu
Vidi originalni članak

Estet sam i bitan mi je izgled. Zdravo se hranim, a ako zgriješim jedući brzu hranu, spreman sam trenirati i dva puta na dan. Sve za dobar izgled, kaže Modni Mačak (28). Ne želi da svi bulje u njega dok trenira. U teretanu XXL na Zagrebačkom velesajmu došao je poslije radnog vremena, u 23 sata. Ostavili su je otvorenom samo zbog njega, kako bi mogao trenirati s osobnim trenerom, uz čiju pomoć teše guzu i trbuh.
- Dok većina ljudi spava, ja vježbam. Volim da je teretana prazna jer u miru najbolje odradim trening. Ako ne vježbam navečer, onda obavezno treniram u cik zore - kaže Marko Grubnić. Zagrijavao se na pokretnoj vrpci s obaveznim iPodovim slušalicama u ušima, a potom se bacio na sprave s utezima.
- Nemam pojma koliko kila dižem, moj trener vodi brigu o tome. Ja samo hodam za njim i slušam sve što mi kaže - kazao je stilist.

MAČAK I U TERETANI PAZI NA IZGLED
Vježbao je u dekoltiranoj majici, tenisicama Dolce&Gabbana te trenirci Iceberg. Ispod nje ipak nije imao tange jer dok vježba nosi bokserice, i to Calvin Kleinove ili barem Armanijeve.


Idi na 24sata

Komentari 73

  • teyka 27.02.2010.

    jel to ovaj trener porukom na majici nešto želi reći mačiću??? :)

  • dodo2 27.02.2010.

    nula ti si moj idol,komentar ti je do bola hahah

  • kritosa 27.02.2010.

    ...Dok drugi spavaju ja radim noćne....i šta sad????

Komentiraj...
Vidi sve komentare