To je to što me zanima!

Dok gospođa Ivanišević čuva trudnoću, Goran joj šeće psa

Nives je nedavno u radijskoj emisiji ugostila Gorana, a razlog tomu je Davis Cup u Varaždinu. Iako su se neki slušatelji ponadali da će otkriti detalje privatnog života, dvojac je pričao isključivo o sportu
Vidi originalni članak

Umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (46) svoju je odabranicu, radijsku voditeljicu Nives (35), zaprosio prošlog ljeta. Vjenčali su se u tajnosti krajem godine te proslavili u krugu obitelji i prijatelja u zagrebačkom restoranu. Par rijetko govori o privatnom životu u javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da čeka prvu bebu, gospođa Ivanišević otkrila je prije mjesec dana pohvalivši se kolegama s posla. Još prije nekoliko tjedana radijska voditeljica redovito je šetala svojega psa, samojeda Marlija, i ponosno pokazivala zajedničke fotografije s kućnim ljubimcem. 

Ulogu šetača sad je preuzeo suprug Goran, dok gospođa Ivanišević doma čuva trudnoću. Nives je prošli tjedan s kolegicom s posla odmjeravala koja ima veći trudnički trbuščić pa pretpostavljamo da će beba kod Ivaniševićevih stići na ljeto.  

Podsjetimo, Nives je nedavno u radijskoj emisiji ugostila muža, a razlog tomu je Davis Cup u Varaždinu kojeg je Goran komentirao i tenisačima dao savjete. Iako su se neki slušatelji ponadali da će otkriti neke detalje privatnog života, dvojac je pričao isključivo o sportu. 

LJUBAVNA IDILA Slatko iščekivanje: Ivaniševići ne skrivaju koliko su zaljubljeni

- Ono kad ti muž dođe na posao, pa ga ubaciš u program da pred cijelom Hrvatskom objasni sve oko Davis Cupa - našalila se ekipa s Narodnog radija, koja je fotografirala bračni par i sve objavila na svom službenom profilu društvene mreže. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nacy 12.04.2018.

    bolje bi mu bilo da je oženil Zeljkovićku

  • 12.04.2018.

    Prestanite ih stalno uhodit.

  • PT 12.04.2018.

    Pošto članak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare