To je to što me zanima!

Dok Ivica Kostelić trenira, o njegovoj Elin brine se punica

Sportaš je sa suprugom gotovo cijelo ljeto proveo na Mljetu u obiteljskoj vikendici, a posljednje tjedne su odvojeni. Robu i krevet za dijete već su odavno pripremili
Vidi originalni članak

Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić (34) priprema se za novu natjecateljsku sezonu, a njegova supruga Elin (26) obavlja posljednje liječničke pretrage prije rođenja sina. Doznajemo kako je termin porođaja zakazan za kraj listopada. Trudnica se porođaja, nimalo ne boji, a i Ivica s uzbuđenjem čeka rođenje njihova prvog djeteta. Prijateljima je rekao da želi biti prisutan u rađaonici.

Sportaš je sa suprugom gotovo cijelo ljeto proveo na Mljetu u obiteljskoj vikendici, a posljednje tjedne su odvojeni. Ivica trenira u švicarskom Zermattu u društvu mlađe sestre Janice (32).

Elin je nedavno u Zagreb došla majka Regina Björg Thorvaldsdottir, inače zaposlenica UN-a, da joj pomogne u posljednjim pripremama prije dolaska bebe. Robu i krevet za dijete su već odavno pripremile, a slobodno vrijeme mama i kći najradije provode u dugim šetnjama središtem grada. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ellizabet 19.09.2014.

    Baš lijepa obitelj,pogotovo ona,slatka je.Sretno im bilo s porodom i bebicom!

  • tulipan-ka 18.09.2014.

    Elin je tak slatkica...

  • svanuće 18.09.2014.

    Uživaj u krasnoj supruzi ,posveti se njoj i djetetu i neka vam je sretno ,u skijanju si apsolutni kralj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare