To je to što me zanima!

Dok je Mateo Kovačić tonuo u san, Izabel je snimala selfije

Kovačić se ni na plaži nije odvajao od nogometne lopte. Posada jahte veselom je društvu nosila delicije na plažu, a zadržali su se nešto više od pet sati
Vidi originalni članak

Novopečeni supružnici Mateo (23) i Izabel (23) Kovačić s jahtom su se usidrili na plažu Sakarun na Dugom otoku. Nakon cjelodnevnoga kupanja s brojnim društvom nogometaš Real Madrida je odlučio prileći u hladovinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mateo je odspavao oko tri sata na ručniku, dok se Izabel fotkala i sunčala sa sestrom i prijateljicama - kaže čitatelj koji se našao u blizini.

Kovačić se ni na plaži nije odvajao od nogometne lopte. Posada jahte veselom je društvu nosila delicije na plažu, a zadržali su se nešto više od pet sati.

Prilikom odlaska su se srdačno pozdravili s vlasnikom maloga kafića. Par se nedavno na medenome mjesecu, na palubi jahte kojom plove Jadranom, zabavljao igrajući glavomet, pri čemu im lopta nije nijednom pala.

Izabel je tehniciranjem oduševila suprugove obožavatelje.

Sudbonosno 'da' Kovačići su rekli sredinom lipnja u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i zaljubili. Među uzvanicima bili su i Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju privlačio je suigrač iz Reala, Brazilac Marcelo (29).

Idi na 24sata

Komentari 47

  • petar59 13.07.2017.

    Ja pohvalim autoricu zbog clanka,pa dobijem zabranu komentiranja.

  • Berger117 11.07.2017.

    nakon svađe rekla mu da je danas može sanjat ;XD

  • Eva Maras 11.07.2017.

    Zar se ona ne zove Lijepa Izabel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare