To je to što me zanima!

Dok je pjevao Tony, Varaždinac Luka zaprosio je djevojku Asju

Asja je bila vidno iznenađena. Nakon što je Luka prsten stavio na njezinu ruku, prišao im je i Tony. Cijelo vrijeme pjevao je 'I da ti znači baš sve, da ne možeš bez nje'...
Vidi originalni članak

Na Špancirfestu u Starom gradu pjevao je Tony Cetinski (50). Varaždinac Luka došao je na pozornicu s djevojkom Asjom te je zaprosio. Kolektivni uzdah publike samo je dokazao njegovu hrabrost. Asja je pristala udati se za njega. Dok je Tony pjevao 'Kad žena zavoli' budući mladenci ljubili su se na pozornici.

Luka je tad izvadio kutijicu u kojoj je bio prsten. Asja je bila vidno iznenađena. Nakon što je Luka prsten stavio na njezinu ruku, prišao im je i Tony. Cijelo vrijeme pjevao je 'I da ti znači baš sve, da ne možeš bez nje', a onda podigao Asjinu ruku i svima pokazao da je zaručena. Presretna djevojka skakala je od sreće, a Tony je nastavio s hitovima 'Nek ti bude ljubav sva', 'Ja sam zaljubljen”...

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Tony je nedavno iznenadio obožavatelje nizom fotografija koje je objavio na društvenoj mreži. Pjevač je odlučio kako će spot za novu pjesmu snimiti u dubinama mora.

- U međuvremenu spremamo neke nove snimke u tišini mora istarskog arhipelaga, Rovinj naravno. Hvala svim dobrim sugrađanima i osoblju autokampa Veštar u blizini Rovinja. Ono kad ti profesionalac u ronjenju čestita na izdržljivosti i kaže 'Svaka ti čast', a ti si toliko iscrpljen da moraš uzeti dan odmora. Danas nastavljamo - napisao je Cetinski uz fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 51

  • staridecko 01.09.2019.

    već viđeno...nimalo kreativno...dapače glupo....

  • mefki@penis 01.09.2019.

    A mu je posle dala?

  • 01.09.2019.

    ima ljudi koji to vole ovako javno napraviti,nismo svi isti....neka im je sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare