To je to što me zanima!

Dok je Severina pjevala u Guči mladić napadao žene u publici

U publici se odvijala drama, a Severina je pjevala svoje najveće hitove. Za našu pjevačicu Guča je pripremila svadbeni kupus, janje i mjesto pod šatorom
Vidi originalni članak

Severinin (44) koncert u Guči nije prošao bez incidenata. Prema pisanju srpskih medija, muškarac je tijekom njenog nastupa napadao žene u publici, a potom preskočio ogradu i krenuo prema bini, no osiguranje je uspjelo reagirati na vrijeme.

Dok se u publici odvijala drama, Severina je nesmetano pjevala svoje najveće hitove. Pjevačica je obožavatelje na društvenoj mreži danima pripremala za koncert te nije krila svoje uzbuđenje.

- Kad sam dolazila, nisam znala što očekivati. Imala sam tremu. Ovo je fantastično - rekla je.

Sajsi MC i Severina otpjevale su 'Silikone', a posebni gost bio je i njen svekar Dragan Kojić Keba (55). Zajedno su izveli nekoliko pjesama.

- Imam samo jednu želju osim ljubavi i sreće. Nemojte me zaboraviti - poručila je publici i završila koncert.

U Guči su Severini pripremili pravi doček jer se samo za nju kuhao svadbeni kupus. Osim toga, mještani su joj pripremili i janje.

- Odabrali smo posebno janje i prelili ga pivom kako bi kožica bila ukusnija i namijenili ga samo njoj - izjavila je jedna od vlasnica ugostiteljskih šatora za Alo.rs i otkrila kako je Sevki rezervirala i stol.

Severina je nastupala na festivalu trubača u Guči. Nakon nje pjevao je Miroslav Ilić (65) koji je zatvorio manifestaciju.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 16.08.2016.

    A niste napisali da je tri prsta pokazivala i da je na glavu stavila tzv šajkaću!!!

  • Gumiberica 16.08.2016.

    Meni nekidan palo na pamet da njen filmic nikad nisam vidila pa ga napokon pogledala. Zena se bas potrudila😊

  • novkovka 16.08.2016.

    bar jučer,na dan VELIKE GOSPE mogli ste bez nje.ona NIJE DOMAĆA ZVIJEZDA,već strankinja,srpska.naši novinari su očito plačeni ali od nje samo da o njoj pišu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare