To je to što me zanima!

Dok Kate Moss partija, mlađa polusestra voli pozirati gola...

Manekenka se fotkala na balkonu na Beverly Hillsu, odjevena u rozi badić, a imala je raspuštenu kosu. Objava je u kratkom roku prikupila 15.000 lajkova
Vidi originalni članak

Manekenka Charlotte Moss (20), poznatija kao Lottie, mlađa je polusestra supermodela Kate Moss (45). Iako se njezina manekenska karijera još uvijek ne može još mjeriti s Kateinom, po nečemu ipak nadmašuje polusestru, a to su osebujne obline.

Kate Moss poznata je po razuzdanim partijima i odvikavanju od alkohola, dok Instagram njezine polusestre 'pršti' od golišavih fotografija, a brojne obožavatelje na društvenoj mreži sada je počastila novom objavom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lottie je tako pozirala na balkonu na Beverly Hillsu, odjevena u rozi badić, a imala je raspuštenu kosu. Još jednom je pokazala previše, uključujući i tetovaže na tijelu, a fotka je u kratkom roku prikupila 15.000 lajkova.

Očekivano, komentara nije nedostajalo pa su joj zaluđeni fanovi pisali: 'Tvoje tijelo je savršenstvo', 'Tako si predivna', 'Izrazito slatka i seksi'...

Inače, Lottie se našla u središtu pažnje krajem prošle godine kada se hvalila fotkama s odmora na Barbadosu, među ostalim i onom na kojoj je pozirala gotovo gola, odnosno bez grudnjaka, samo u tangicama.

- Pokrivam lice jer previše otkrivam - napisala je uz fotografiju, na kojoj je golišavu pozadinu okrenula prema kameri.

Ona je sa samo 13 godina ušla u svijet modelinga, a do sada je nosila niz revija slavnih dizajnerskih kuća te se pojavila na mnogim naslovnicama uglednih časopisa. Zanimljivo, ova dama nije uobičajene manekenske građe, visoka je 168 centimetara.

Ranije je priznala da ne osjeća pritisak zbog slave sestre Kate.

- Moja sestra i ja smo dvije različite osobe i ona je na svom putu, a ja sam na svome - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 159 06.10.2019.

    Iskreno nije uopce losa....

  • 06.10.2019.

    Charlotte Moss (20), poznatija kao Lottie (21)?! WTF?!

  • 06.10.2019.

    zgodna i lijepa prekrasna cura

Komentiraj...
Vidi sve komentare