To je to što me zanima!

Dok mu supruga rađa, Robbie joj pjeva 'Candy' i usput pleše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Supruga Robbieja Williamsa tijekom ponedjeljka je dobila trudove te je prebačena u bolnicu. Par očekuje drugo dijete, a glazbenik je cijelo vrijeme uz svoju Aydu
Vidi originalni članak

Čini se da je slavni glazbenik bio toliko očajan u potrebi da pomogne svojoj supruzi tijekom trudova, da nije shvatio koliko je pretjerao.

Iako video koji je Robbie Williams (40) objavio na Facebooku djeluje simpatično, njegova supruga Ayda Field (35) u tim bolnim trenucima zasigurno nije tako mislila. 

Naime, dok je Ayda u bolovima ležala u bolničkoj sobi, Robbie joj je pjevao stihove svoje pjesme 'Candy' i uz to je  cijelo vrijeme plesao. No Aydi nije bilo do smijeha. Glazbenik se na Facebooku također pohvalio fotografijom štikli u kojima mu je supruga stigla u bolnicu, a na Twitteru je objavio još nekoliko videa kako joj se trudi biti podrška. 

Par već ima dvogodišnju kćerkicu Theodoru Rose. Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • bbbdado 28.10.2014.

    I Dino Rađa , pa kaj ?

  • prosvijetljena 28.10.2014.

    Manje boli kad si sam.K meni došli liječnici i sestre tek kad su djeca trebala izać.S dripon u ruci me poslala na WC i jedva sam se teturajući vratila i skoro se stojećki porodila...no da ne izvlačim detalje, ne znam zašto ne naprave carski rez svim ženama. Ovo je strava i užas i boli, jako boli, užasno boli....istina, s prvim nisam riječ rekla, a s drugom sam doktoru skoro svu dugmad povadila na mantilu od bijesa.

  • mjato 28.10.2014.

    a šta su one dvi ženske sa strane? došle prije na kavu, malo proćakulat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare