To je to što me zanima!

'Dok nisu vidjeli reviju, moji su sinovi mislili da nemam posao'

Davida Beckhama sinovi su često gledali dok trči po terenu, ali kada bi njihova mama otišla na posao nisu mogli vidjeti što radi pa su mislili da i nema pravi posao
Vidi originalni članak

Brooklyn (15), Romeo (12), Cruz (9) i Harper (3) jako dobro znaju čime se bavio njihov tata David Beckham (39), ali nisu znali da i njihova mama ima pravi posao. Victoria Beckham (40) već šest godina uspješna je modna dizajnerica i otvara svoju prvu trgovinu u Londonu, ali to njezinim sinovima nije značilo previše. 

- Sve dok nisu došli na reviju prije nekoliko godina mislili su da mama nema pravi posao. Vide Davida na terenu dok ja s druge strane odem na posao gdje ne vide što radim - rekla je Posh Spice za Evening Standard.

I dok ona dizajnira odjeću njeni je dečki reklamiraju. Nakon što je prestao igrati nogomet David se više posvetio karijeri modela, a u svijet mode i poziranja polako ulazi i Romeo koji je nedavno snimio modnu kampanju za Burberry i već za to dobio brojne komplimente.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_23743 26.09.2014.

    Žena zmaj! Od karijere, muža i prekrasne djece, drži obitelj na okupu unatoč medijskim glupostima već godinama. I onda se ljudi usude pljucat po njoj. Šta ti je zavist. Belzebub misliš da je drugačije sa drugim modnim kućama, da cilu kolekciju izbaci jedna osoba? Wake up i dođi k sebi, dobrodošao u 21. stoljeće.

  • medoribica 25.09.2014.

    a sada su sigurni da ga nemaš.....

  • Belzebub 25.09.2014.

    Ma koga ona to farba da radi...za nju crta vojska mladih nadobudnih kreatora, a ona prođe uz komentar "ne, ne, ne ,ne, možda, ne, ne, ne, da, ne, ne...." i onda na to nakalemi svoj potpis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare