To je to što me zanima!

Dok se Pique tješi kolačima i nakon Toma, Shakira je uživala u društvu okorjelog zavodnika

Sudeći po nedavnim fotografijama nogometaša, čini se da je dramatični prekid pjevačica puno bolje podnijela
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (46) uhvaćena je u Miamiju na u društvu britanskog vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona (38). Zajedno su uživali na njegovoj jahti u društvu nekolicine prijatelja, a ubrzo su krenule glasine o mogućoj romansi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shakira je na samoj utrci viđena s glumcem Tomom Cruiseom (60), a nakon natjecanja na večeri s Lewisom Hamiltonom. Lewis se na utrci baš i nije proslavio, bio je na šestom mjestu, dok je prvo zauzeo Nizozemac Max Verstappen

Prisjetimo se, Shakira je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Gerardom Piqueom (36) zbog njegove nevjere. Nedavno se sa sinovima preselila iz zajedničkog doma u Barceloni u Miami. 

Sudeći po nedavnim fotografijama nogometaša, čini se da je dramatični prekid ona puno bolje podnijela. Naime, dok on djeluje tužno i zapušteno te ima vidno više kilograma, pjevačica djeluje kao da zaista uživa u slobodi. Na Lewisa Hamiltona pale su mnoge ljepotice, a među njima su Nicole Scherzinger, Rita Ora, a navodno i Kendall Jenner.

VEOMA PRISNI Nemoguća misija? Vidjet ćemo. Shakiru su nakon prekida snimili s Tomom Cruiseom...

Njihov su prekid popratili svi svjetski mediji, a Shakira ga je opjevala i u hit pjesmi Bzrp Mussic Sessions Vol.53. A tko će osvojiti njeno srce, tek nam ostaje vidjeti.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 12.05.2023.

    uziva uzivotu sada je slobodna

  • 12.05.2023.

    To je trebala od samog pocetka kad je saznala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare