To je to što me zanima!

Doktor potvrdio: Angelina Jolie nije rodila blizance

Angelina Jolie (33) se do daljnjeg nalazi u bolnici Lenval u Nici. Brad Pitt (44) jutros je napustio bolnicu sa svoje dvije kćeri Zaharom i Shiloh
Vidi originalni članak

Angelina Jolie još uvijek nije rodila, a do poroda bi trebalo doći u naredna dva tjedna, rekao je doktor Michel Sussman na press konferenciji u Nici. Sussman je istaknuo kako se pacijentica osjeća dobro i nije želio precizirati kojeg su spola blizanci.
Jolie se nalazi u apartmanu bolnice Lenval gdje noćenje stoji 500 dolara. Glasnogovornica bolnice Nadine Bauer potvrdila je u utorak kako se njen dolazak pripremao već neko vrijeme. Njena soba koja se nalazi na petom katu ima prekrasan pogled na more. Rezervirane su četiri sobe, između ostalog za Brad Pitta (44) i njihove tjelohranitelje. Brad je uhvaćen u srijedu ujutro kako sa Shiloh i Zaharom ulazi u bolnicu koju je nakon par sati napustio. Jolie se od ponedjeljka nalazi u bolnici u koju je prevezena helikopterom. Par koji se upoznao 2004. godine na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" ima jednu biološku kćer Shiloh (2) koju je Angelina 2006. godine rodila u Namibiji. Osim Shiloh, Angelina je posvojila troje djece i to Maddoxa (6) , Paxa (4) i Zaharu (3). Obitelj Jolie - Pitt trenutno živi u 70 milijuna dolara vrijednoj vili u Francuskoj gdje namjeravaju ostati do daljnjeg. Vila "Chateau Miraval" ima 35 soba, jezero, šumu, otvorene i zatvorene bazene i teretanu sa saunom i jaccuzzijem.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nela 03.07.2008.

    ima i ljepsih zena od nje a pametnijih sigurno. Samo nisu napisali koliko je otvorena pred porod, mislim da bi nam i ta informacija puno znacila.. koje bljuvotine i preser..

  • maya0007france 03.07.2008.

    ...u dobrim su rukama Angelina i djeca ... a sto se tice njihove kuce koju vi zovete dvorcem jer ima 35 soba ... vidi se da niste previse upuceni ... ovo je sitan dvorac naspram hrpe drugih (recimo bolje da se radi o velikom imanju vitikulture)... Bilo bi u redu da hrvati shvate koliko obitelj jolie-pitt paze na troskove jer pomazu siromasne zemlje ...hvala na razumijevanju ...http://www.miraval.com/index.html

  • sunce22 02.07.2008.

    prelijepa žena....

Komentiraj...
Vidi sve komentare