To je to što me zanima!

Dolazi Bernie? U Dubrovniku se usidrila njegova luksuzna jahta

U gruškoj luci usidrila se luksuzna jahta Petara, vlasnika Bernija Ecclestonea (89). Navodno bi i on trebao doći u Dubrovnik i to sa suprugom Fabianom Flosi (42) s kojom čeka dijete.
Vidi originalni članak

U gruškoj luci usidrila se luksuzna jahta Petara, vlasnika Bernija Ecclestonea (89). Navodno bi i on trebao doći u Dubrovnik i to sa suprugom Fabianom Flosi (44) s kojom čeka dijete. Ona bi trebala roditi u lipnju, malo prije nego sto će Berni napuniti 90. godina. Bit će mu to četvrto dijete.

Skupocjena jahta duga je 54 metara i vrijedi nekoliko desetaka milijuna dolara. Bivši šef Formule 1 voli Hrvatsku te ovdje često ljetuje. Prije četiri godine Bernie i supruga na spomenutoj jahti nazdravljali su s prijateljima i razgovarali u gradu Trogiru. Nakon zdravice zaputili su se zajedno u razgledavanje grada. Potom je zastao i u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika.

Bernie i Fabiana su se znali godinama prije nego su se 'spetljali', ali njihov odnos je bio čisto profesionalan. Tek nakon Berniejevog razvoda, počeli su svoju romansu nakon što su se našli na istom krstarenju, i to baš Hrvatskom. 

Bernie iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (65). Bio je u braku sa Slavicom Ecclestone (61) od 1985. do 2009. S njom ima kćeri Tamaru (35) i Petru (31). Tri godine nakon razvoda od Slavice, oženio je Fabianu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • verna 31.05.2020.

    Pa pošto u Brazilu vlada kaos zbog korone,Hrvatska mu je potaman radi sigurnosti, zbog ženine trudnoće, a i bivša je tu...pametan čovjek ovaj Bernie...

Komentiraj...
Vidi sve komentare