To je to što me zanima!

Dolazi nam ženski 'Mamurluk': Scarlett Johansson se zabavila

Tradicija ljetnih komedija postoji već jako dugo. U zadnjih par godina su nas veselili filmovi iz serijala 'Mamurluk', a njihov nasljednik bi mogla biti komedija 'Luda djevojačka'
Vidi originalni članak

Odnedavno nam je postao dostupan foršpan za film 'Luda djevojačka', koji se nije libio pokazati nam i psovke i sve 'neugodno' što će snaći mlade dame. Novi foršpan kojeg smo dobili otkriva nam sve to, s malo ublaženim govorom, ali ako je sudeći po ovom videu, pred nama je jedna od prvih pravih komedija ljeta.

Pogledajte video

U fantastičnoj komediji 'Luda djevojačka' pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon punih deset godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Film 'Luda djevojačka', u režiji redateljice Lucie Aniello, možete pogledati u kinima od 22. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mister Man 31.05.2017.

    Jel se samo meni čini ili su u zadnje vrijeme počeli raditi samo remakove poznatih filmova pretvarajući ih u "nove" filmove ili serije kao što su King Kong, Alien, Mamurluk, Fargo, uskoro najavljeni Scarface...?!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare