To je to što me zanima!

Dolores Lambaša: Žao mi je što Frano ima novu curu

Frano Lasić prošetao se hvarskom rivom zagrljen s crnokosom i mnogo mlađom djevojkom. Glumac je zaključio da plovi svugdje gdje ima vjetra
Vidi originalni članak

Moram reći da mi je žao što Frano Lasić ima novu curu, ali ne zbog mene nego zbog nekih muških urednika koji su zaljubljeni u njega. Navikla sam se boriti s curama, ali s dečkima nisam, ispričala je Dolores Lambaša (28).
Na svom profilu na Facebooku obračunava se s urednicima, novinarima, modnim kritičarima. S Lasićem  (55) je bila dvije godine u vezi, a nedavno ga je zamijenila još starijim i puno bogatijim Josipom Radeljakom (65). Franu je ostavila, navodno, i zbog njegovih novčanih problema. Dugovao je, pričalo se, i za račun za mobitel pa mu je zbog toga danima bio isključen. Lasić je očekivao i da mu Dolores da 500 eura za polovicu mjesečne najamnine podstanarskog stana u podsljemenskoj zoni, u kojem su do prije nešto više od mjesec dana zajedno živjeli. Sredinom kolovoza radnici su već istovarivali odjeću, torbice i kapute ispred ulaza u Radeljakov stan na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Frano ljeto provodi na jedrilici, ali ne iz razonode, nego zarađuje kao skiper. Nedavno je jedrio i oko Hvara, a rivom je navečer prošetao zagrljen s crnokosom i mnogo mlađom djevojkom koja nalikuje na Dolores. Od znatiželjnih pogleda pokušao se sakriti šeširićem.
- Još sam na moru. Plovim svugdje gdje ima vjetra. Jesam li se opet zaljubio i u koga, neću komentirati - rekao je Lasić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Scully_fiume 02.09.2009.

    koji sve likovi postoje na ovoj zemlji to je strašno

  • Svetac_1 02.09.2009.

    Za komentar o uroti protiv starog prdonje dobio sam dva loša glasa, jedan od Dolores a jedan od Frane. Dikan bu riknul nakon seksa, zato Dikane pazi što je(d)beš i piješ, i svaki puta dobro pogledaj pod krevet.

  • ovca007 02.09.2009.

    Jel' Franina nova cura Fashion Guru, gurnem mu ga u ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare