To je to što me zanima!

Domenica i Kedžo plasirali su se pjesmom u finale Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za Hit studenoga, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice, nagrade publike za hit godine
Vidi originalni članak

U studenome publika je glasovala za Coloniju i pjesmu “Alarmantno”, Domenicu & Kedžu i pjesmu "Mi protiv nas", Marka Kutlića i pjesmu “Sam protiv svih”, Jelenu Rozgu i pjesmu “Uzmem koliko mi daš” te grupu Detour i pjesmu “Vikend”.  Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Mi protiv nas“ koju izvode Domenica i Kedžo, a autorski potpisuje Ivan Huljić.

TKO ĆE DOBITI CESARICU? Počinje finalno glasovanje za nagradu publike za hit godine

Domenica i Kedžo ovo su ljeto predstavili prekrasnu baladu “Mi protiv nas”, emotivnu ljubavnu pjesmu s kojom će se mnogi poistovjetiti. Damir Kedžo, mladi pjevač zavidnog raspona glasa i izuzetne muzikalnosti, pridružio se kao gost sve uspješnijoj Domenici Žuvela, koja lagano, ali sigurno zauzima zasluženo mjesto na glazbenim ljestvicama. Upravo ova balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od njih dvoje, a pjesma će zasigurno pronaći mjesto u brojim srcima obožavatelja.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 7. prosinca, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji za Hit prosinca.

Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na web  stranici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • alice111 16.03.2020.

    lijepa pjesma

Komentiraj...
Vidi sve komentare