To je to što me zanima!

Donald Trump bijesan na Kinu, kažnjavao bi ih brzom hranom

Milijarder Donald Trump kaže da Kinezi razumiju samo jezik sile. Misli da su neprijatelji koji pljačkaju Ameriku i kaže da im se zato nikad ne smije platiti ručak
Vidi originalni članak

Zbog zakona je nemoguće poslovati u Kini, a njihovi biznismeni rade u Americi, to tako više ne ide, kaže Donald Trump (64).

Riječ je još jednoj provali bijesa američkog multi milijardera na račun kineske vlade. Ljutiti Donald zamjerio je i američkoj vladi jer su organizirali svečanu večeru na dočeku predsjednika Hu Jintaoa (85). Da on kojim slučajem sjedi u Bijeloj kući, kaže, pozvao bi ga u ured, a ne organizirao banket. Dodaje da se neprijatelju nikada ne plaća ručak.

- Nakon neuspješnog trgovinskog dogovora poslao bi ih u McDonalds, a ne častio kao što to radi američka vlada. Nakon toga bi ih potjerao - kazao je Donalad.

Usprkos tome što ga Kinezi ljute, Donald ima i razloga za slavlje. Uskoro će po treći put postati djed. Njegova kći Ivanka Trump (29) i suprug Jared Kushner (30) čekaju bebu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • thom callin 23.01.2011.

    Njegova frizura je najbolje cuvana tajna u USA...

  • JunFan 23.01.2011.

    Kaže pljačkaju Ameriku... Mislim da vam trenutno spašavaju ekonomiju kupujući vaše dugove i upumpavajući novac u vašu ekonomiju (ali ih mogu upotrijebiti protiv vas, ako to zažele). A što se tiće pljačkanja, tu ameri prednjače u svijetu, zato bolje začepi gubicu i daj konačno nabavi poštenu periku, ako treba pitaj D. Lokina za savjet.

  • voreti3 22.01.2011.

    ipak je škegro najružniji, al ako će itko sje.bat gamad amere onda su to kinezi, ajde starcu ne se*i

Komentiraj...
Vidi sve komentare