To je to što me zanima!

Donosimo video spot Keitha Richardsa za novi solo single

Gitarist Rolling Stonesa, Keith Richards objavio je spot za novi solo singl, pjesmu ‘Love Overdue’. Pjesma je na trećem njegovu solo albumu, ‘Crosseyed Heart’
Vidi originalni članak

Gitarist Rolling Stonesa, Keith Richards objavio je spot za novi solo singl, pjesmu ‘Love Overdue’ . Pjesma je na trećem njegovu solo albumu, ‘Crosseyed Heart’.  Prvi je to Richardsov solo album nakon više od 20 godina, zadnji nazvan ‘Main Offender’, objavio je još 1992..

- Uživao sam radeći s bubnjarom Steveom Jordanom i gitaristom Waddyjem Watchelom. Nema ništa ljepše od osjećaja kad ulaziš u studio i nemaš pojma s čime ćeš iz njega izaći ’, kaže Richards.

Na albumu je svirao i prošle godine preminuli saksofonist Rolling Stonesa, Bobby Keys.  Keith je nedavno najavio i da će Stonesi uskoro početi snimati novi album, najvjerojatnije početkom proljeća, kad završe južnoameričku turneju:

- Volio bih okupiti dečke u studiju u travnju. Ali, znate kakvi su, nakon turneje žele dugo ne raditi ništa’, požalio se jedan od najpoznatijih gitarista svih vremena.

Evo i spota za njegov novi single:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare