To je to što me zanima!

Donte Williams (18) tajni je sin Michaela Jacksona?

Šuška se kako je Donte Williams Jackson tajni sin kralja popa. Njega je odgojila Alejandra, žena koja s Michaelovom braćom ima četvero djece
Vidi originalni članak

Šuška se kako preminuli kralj popa osim kćeri Paris (12) te sinova Blanketa (8) i Prince Michaela (13), ima još jednog sina, Dontea Williamsa Jacksona (18). Njega je odgojila Alejandra Oaziaza, koja ima četvero djece s Michaelovom braćom Randyjem i Jermaineom. Mladić trenutačno živi s bakom Katherine Jackson (80). Iako se cijelo vrijeme vjerovalo kako je Donte sin Alejandre i Randyja, ispostavilo se kako je razlika između njegovog rođenja i rođenja drugog njihovog sina samo osam mjeseci.
- On je jedan od najboljih mladića koje možete upoznati. Michael je bio veoma blizak s njim. Nismo sigurni da li Donte zaista zna tko su mu roditelji - rekao je izvor blizak obitelji britanskim tabloidima. Dodao je kako je Donte rođen nakon Michaelove seksualne avanture s nepoznatom ženom u Las Vegasu ranih 1990.-ih. To je već drugi dečko za kojeg se tvrdi da je jedno od Michaelove djece. Prije nekoliko mjeseci šuškalo se kako je plesač Omer Bhatti (26) također njegovo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • predsjednik03 16.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • something different 16.07.2010.

    Ne možeš vjerovat što su ljudi spremni napravit za lovu! Poslije njegove smrti samo izmišljaju. R.I.P. Michael

  • predsjednik03 16.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare