To je to što me zanima!

Dorian uklonio višak kože, pa uživa u ronjenju s djevojkom

Djevojka Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja, otkriva Dorian. Par se upoznao prošle godine u showu...
Vidi originalni članak

Zagrepčanin Dorian Crnković (24), prošlogodišnji pobjednik RTL-ova showa 'Život na vagi', ne odustaje od zdravog režima prehrane i vježbanja. Nakon odstranjivanja viška kože na trbuhu morao je mirovati nekoliko mjeseci, no sada je ponovno spreman za, kako kaže, osvajanje svijeta. U show je ušao sa 177 kilograma, a izgubio je preko 70 kilograma. 

- Zdravo se hranim. Ronim, plivam, igram odbojku, ali i konobarim još od svibnja na Vrgadi pa ne stignem toliko vježbati. Kilaža je postojana i nisam se udebljao. Jedem piletinu, tunu, hobotnice, povrće, voće. Tko bi se udebljao uz takvu prehranu - našalio se Crnković. Zagrepčanin je zadovoljan svojom disciplinom, ali kaže da ima tu još posla te da mu se nikamo ne žuri.

U svemu mu pomaže i njegova djevojka Ivana Stapić (24), također bivša natjecateljica showa.

POBJEDNIK 'ŽIVOTA NA VAGI' Dorian Crnković: 'Na moru ću miješati koktele bez majice'

- Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja - otkriva Dorian. Dodaje kako je ovo 'tek početak'. 

- Djevojka i ja smo inače na relaciji Zagreb - Split. Puno sam sretniji i zadovoljniji sa svojim životom i nema osobe kojoj ne bih preporučio da se prijavi u show ako ima problema s prekomjernom težinom jer ne samo da će naučiti kako se zdravo hraniti, nego će poboljšati i svoju zdravstvenu sliku i promijeniti životne navike - rekao je Dorian. Dodaje kako će uskoro gledati novu sezonu showa i podržati natjecatelje. 

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • NIKE 07.09.2018.

    Za svaku pohvalu, svaka mu čast ako svoj "ispušni ventil" pronađe u rekreativnim aktivnostima za razliku od prekomjerne prehrane. Doriane želim ti još mnogo zdravih godina!!!

  • Pinguu 01.09.2018.

    A gle Sinišu. Loptica se ispuhuje. Bravooo :))))

  • japanokinez 01.09.2018.

    Da baš u svoj literaturi piše kako je hobotnica bez kapi masnoće i zdrava ko dren.

Komentiraj...
Vidi sve komentare