To je to što me zanima!

Doris Dragović: Nemojte me snimati, moram se konzultirati

Najavljujući prvi koncert u Beogradu nakon 25 godina pjevačica je dala intervju srpskoj televiziji. Zbunili su je pitanjem je li 90-ih izjavila da ondje više neće pjevati
Vidi originalni članak

Hrvatska pjevačica će 14. veljače nastupiti u Beogradu, a 8. ožujka u Novom Sadu. Njezinim dolaskom nisu baš svi oduševljeni, a i novinari su je ispreskakali.

- Ne znam što bih na to rekla. Zatekao si me. Ja bih da stanemo i konzultiramo se - zbunjeno je Doris Dragović (52) odgovorila na pitanje je li istina da je 90-ih izjavila da više nikad neće nastupiti u Srbiji. Pritom se usiljeno smijala. Drugu stanku zatražila je zbog upita o reciprocitetu nastupa srpskih izvođača u Hrvatskoj s onima hrvatskih pjevača u Srbiji. 
Tijekom intervjua Doris je bila vidno zbunjena. Malo ugodnije bilo joj je kad su je pitali koga bi od srpskih kolegica rado vidjela u publici.

- Svakako Lepu Brenu, s kojom sam dobra prijateljica, i Vesnu Zmijanac. Voljela bih da povede i kćer koju pamtim još otkako je bila u trbuhu - rekla je Doris.

Splitska pjevačica je u Srbiji najveću popularnost stekla pjesmom “Željo moja” s kojom je predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Crna Lala_2 03.01.2014.

    E Doris, Doris, nekako sam se ipak nadala da to nećeš napraviti.. :-/ Vidim da te baš ni tamo ne dočekuju raširenih ruku..

  • pobro matherfacker 01.01.2014.

    ma pun mi vas k....

  • miladraga 01.01.2014.

    Vjetrenjača, pričala protiv Srba, pa pjevala u Crnoj Gori, pa se posvetila Bogu, pa opet pjevala u Srbiji...E, što nisi ko Oliver...

Komentiraj...
Vidi sve komentare