To je to što me zanima!

Doris o turistima: Kinezi mali žuti, Nijemci, ide mi to na živce

Pjevačica se tijekom gostovanja na televiziji Pink požalila na ekspanziju turizma u svom rodnom Splitu. Rekla je da je živciraju Kinezi i gužva u ljetnim mjesecima
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Doris Dragović (52) gostovala je u srijedu u Ami G Showu na srpskoj televiziji Pink. Nekadašnju kraljicu Torcide, koja je nedavno prekinula intervju zbog pitanja tamošnjih medija je li istina da je 90-ih izjavila da više nikada neće nastupati u Srbiji, voditelj je najavio kao najveću zvijezdu bivše Jugoslavije i jednu od najljepših žena na ovim prostorima. Na pitanje kako je živjeti u Splitu, Doris se požalila da joj smeta velika navala turista.

- Joj, na moru si, pa ti je sve famozno. Mislim da je lipo, ali kad je ona ljetna gužva i histerija pa ideš u dućan, a ovaj te ubije ruksakom u glavu... Kinezi mali žuti, Nijemci... Ide mi to na živce - rekla je. 

Prisjetila se da je s grupom More rado dolazila u Novi Sad u kojem su je dočekivali kao pravu zvijezdu. Razveselio ju je susret s pjevačicom Vesnom Zmijanac s kojom se u vrijeme bivše Jugoslavije često družila tijekom turneja. 

- Nije ni svjesna koliko je bila zgodna i kako je lijepo pjevala. Bila je prava dama - rekla je Vesna.

Doris će 14. veljače nastupiti u Beogradu, a 8. ožujka u Novom Sadu.


Idi na 24sata

Komentari 155

  • bipa 13.01.2014.

    pa i ti mali zuti su isto ljudi , ovo mi malo dodje rasisticki .... pljuc

  • 13.01.2014.

    Požali se ministru turizma, najvećem od svih do sada, ili možda velebnom Institutu za turizam, oni sigurno imaju neku formulu za rješenje, znanstveni pristup problemu ruksaka i Kineza u ljetnim mjesecima u Splitu.

  • Prva Proleterska 12.01.2014.

    Šta se vas sve tiće gde ona radi. Možda se njoj ne sviđa , da za Švabe radi pola miljona Hrvata , oa to ne govori javno. Ko vam daje uopće pravo , da se u to miješate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare