To je to što me zanima!

Doris Pinčić je uživala viseći na žici 150 metara iznad Cetine

Glumica se u utorak spustila po dva kilometra dugoj žici koja se proteže na otprilike 150 metara iznad rijeke Cetine nedaleko od Omiša. Jurila je brzinom od 65 km/h
Vidi originalni članak

Doris Pinčić (25) odvažila se na ludu adrenalinsku vožnju kanjonom Cetine. Glumica se u utorak spustila po dva kilometra dugoj žici koja se proteže na oko 150 metara iznad rijeke Cetine nedaleko od Omiša. Jurila je brzinom od 65 kilometara na sat, ali Doris se nije bojala jer je, kaže, bila u rukama profesionalaca. 

- Zip Line je prekrasno iskustvo, vrlo povezujuće s prirodom i to mi se posebno svidjelo. Najljepše od svega je što ga može isprobati doslovno svatko, važno je samo biti otvorenog duha i spreman na avanturu. Što se tiče straha, stvarno se ne treba bojati jer ekipa koja nas je dočekala ulijeva povjerenje i vidi se da su to profesionalci koji znaju što rade. Preporučila bih svakome, a sigurna sam da ću se i sama još koji put vratiti – rekla je. 

U ovoj avanturi pridružilo joj se troje slušatelja Narodnog radija. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ubananismo 10.08.2014.

    i kaj bi ja sad trebao spmenik joj sagradit zbog toga

  • splitskosrce 10.08.2014.

    A njena pepeljuga? jel se on spustila?

  • kresimirvulic 09.08.2014.

    Skakala je ona i bungee sa Masleničkog msta. I ja sam tamo bio i prešao preko ograde da skočim ali se nisam usudio. Ma nije bilo šanse da skočim. Ni let lampom mi nebi odljepili prste kojima sam se držao za ogradu. Svaka čast Doris.

Komentiraj...
Vidi sve komentare