To je to što me zanima!

Doris Pinčić: 'Muški kolege su za isti posao plaćeni bolje...'

Kod nas nema muško ženskih poslova pa smo tako zajedničkim snagama danas pripremili sipu za ručak. Jer što je slavlje bez dobre spize, napisala je na Instagramu
Vidi originalni članak

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) s pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz privatnog života, a ponekad komentira i društvene aktualnosti. Sada se pak osvrnula na Dan žena.

- Sretan nam ovaj lijepi dan svima, a posebno onima koji misle da je Dan žena nepotrebno obilježavati. Ima takvih nažalost dosta, ali zbilja potrebno je. I to dokle god su za isti posao muški kolege plaćeni bolje, dokle god su muški kolege podobniji jer nemaju ta mjesečna ludila ko žene - čula osobno na svoje uši - napisala je na Instagramu.

ŽELI UZETI I STAN Doris otkrila kako su ona i muž uspjeli kupiti kuću bez kredita

- Trudim se odgojiti ovu djevojčicu tako da zna da želje, ambicije, snovi i potrebe nemaju veze sa spolom. Nadam se da će kad odraste znati da je najbolje što može dati ovom svijetu ona sama kao žena svjesna, radosna i ispunjena životom. Trudim se odgojiti ovog dječaka tako da zna da snaga koju će imati kao muškarac nosi i veliku odgovornost te da je koristi u prave svrhe - dodala je.

- Kod nas nema muško ženskih poslova pa smo tako zajedničkim snagama danas pripremili sipu za ručak. Jer što je slavlje bez dobre spize - zaključila je voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 108

  • D3letedUs3r 09.03.2020.

    Dosadne li i naporne osobe

  • alexkler 08.03.2020.

    Doris bi još jednu kuću bez kredita. Nije li to tražiti kruha iznad pogače?

  • user_412275 08.03.2020.

    Evo je opet, majko Božja !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare