To je to što me zanima!

Doris Pinčić podijelila recept za pomalo neočekivanu pitu: 'Fino izgleda, moram ovo isprobati'

Tko ne voli kelj - dobar način da se sprijateljite. Tko ne može bez mesa - na vrh još malo pancete ili kobasice. Tko ne zna što bi ujutro jeo - super ideja, napisala je Doris
Vidi originalni članak

Glumica i voditeljica Doris Pinčić (34) između ostalog je poznata po svojoj ljubavi prema kuhinji, a sada je s pratiteljima podijelila novi recept za pitu od kelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kelj pita. Možda nekom posluži kao ideja za ručak, prilog ili što vam već padne na pamet, jer bas je fino i jednostavno - započela je Doris objavu na Instagramu i zatim podijelila kako ide priprema jela. 

- Skuhala sam kelj, ohladila ga i dodala u smjesu koju sam napravila od 3 jaja, dvije žlice kukuruznog brašna, mozzarelle, mileram sira i malo mlijeka. Posolila, popaprila, pleh nauljila s maslinovim uljem, izlila sve i gore još naribala malo tvrdog sira. Pekla dok nije pozlatilo gore - pojasnila je Doris. 

- Tko ne voli kelj - dobar način da se sprijateljite. Tko ne može bez mesa - na vrh još malo pancete ili kobasice. Tko ne zna što bi ujutro jeo - super ideja. Tko ne zna stati kad je nešto fino (kao ja)..nema pomoći - zaključila je Pinčić i svima zaželjela dobar tek. 

U komentarima su ubrzo krenule pohvale na kreativan recept.

- Hvala za recept, izgleda odlično; Joj kako fino izgleda, svaka čast za ideju; Super izgleda; Ovo moram isprobati - pisali su pratitelji, a neki su je tražili i točnu količinu sastojaka. 

'DOBRO JUTRO, HRVATSKA' Doris Pinčić vodila prvu emisiju nakon udaje. Imala je prsten, ali ne onaj na koji su svi mislili

Pinčić često sa svojim pratiteljima dijeli recepte i svoju ljubav prema kuhanju. 

- Obožavam kuhati. Strastveni sam gurman, a kuhinja je moje umjetničko platno. Volim kuhati lokalno, sezonski i ono kao naše bake. Zato svoju kuhinju i zovem Kuhinja babe Eve jer me upravo moja pokojna baba Eva naučila promišljati u kuhinji, od malo namirnica stvarati čaroliju - izjavila je svojedobno Doris.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • luky lu 30.11.2022.

    Snalažljiva za potezanje poklopca paštete aj hop hop već 20 sati ništa nisi objavila 😡😈👿

  • bree77 30.11.2022.

    Sve pet,ali ovo jesti ujutro nikako....

  • VLADEK72 30.11.2022.

    Miči se dosado, previše si eksponirana, iskačeš iz paštete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare