To je to što me zanima!

Doris Pinčić u ulozi reporterke: Uživo se javila s Dolca, a evo i koliko je zaradila za par minuta

Nekadašnja junakinja serije 'Larin izbor' iza sebe ima mnoge projekte. Snima reklame, posuđuje glas u animiranim filmovima, ima kulinarski blog te je idejna autorica videomaterijala za kampanju HTZ
Vidi originalni članak

Jedna od voditeljica HRT emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'', Doris Pinčić (33) obavila je prvi teren. S Prisavlja je stigla na tržnicu Dolac, okružena 'kumicama', crvenim suncobranima i mirisima naših najboljih voća i povrća. O cijenama i zadovoljstvu rada, razgovarala je s gospodinom Borkom iz Škabrnje, koji je taman slagao proizvode na štand. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris s Dolca

Doris je 2020. godine u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" došla umjesto kolegice Ljiljane Vinković. Zaposlena je kao honorarac. 

DIJELE ISTU STRAST Doris Pinčić prvi put pozirala s novim dečkom: Dan za guštanje

Slobodna Dalmacija piše kako se to Pinčić itekako isplatilo, jer su honorarci plaćeni po napravljenoj reportaži, javljanju uživo ili ako su, pak, voditelji po emisiji. Cijene honorara za voditelje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" kreću se od 800 do 1000 kuna po emisiji, a Doris navodno dobiva i više od toga.

Honorarci koji se uživo javljaju nekoliko minuta dobiju između 300 i 400 kuna.

Nekadašnja junakinja serije 'Larin izbor' iza sebe ima mnoge projekte. Snima reklame, posuđuje glas u animiranim filmovima, ima kulinarski blog te je idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske Turističke zajednice 'Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku' za koju je svojedobno dobila 275 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ

Idi na 24sata

Komentari 15

  • VLADEK72 03.08.2022.

    Opet ovaj dosadni proljev.

  • sunčandan 03.08.2022.

    bila mi je dobra u seriji ali sad je nemogu smislit

  • Hakan Šukur 02.08.2022.

    jos malo ce ic po kucama i gledat tko ima televizor..e na šta si spala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare