To je to što me zanima!

Doris Pinčić vratila se na male ekrane nakon osam mjeseci

Doris su u emisiji pozdravili s pjesmom Mile Hrnića 'Kome bi šumilo moje more sinje'. Voditeljica je bila dobro raspoložena
Vidi originalni članak

Subota je i ovo je malo drugačiji termin emisije. Današnja emisija je po još nečemu drugačija. Nakon dugih osam mjeseci vratila se roda, vratila se naša mama, rekao je Vicko Dragojević u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a onda se pored njega pojavila Doris Pinčić Guberović (35).

ČESTITALA SVIMA Doris Pinčić pokazala kako slavi Uskrs: 'Ovo će valjda pobijediti'

Doris su u emisiji pozdravili s pjesmom Mile Hrnića 'Kome bi šumilo moje more sinje'. Voditeljica je bila dobro raspoložena, a nosila je ružičastu košulji i bijele hlače. 

'Napokon', 'Prekrasna je', samo su neki komentari gledatelja na društvenim mrežama.

Prisjetimo se, voditeljica se u studenom 2022. godine udala za menadžera Davora Guberovića kod matičara u Zagrebu. Vjenčanje je bilo malo i intimno, a na njemu su bili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Mjesec dana prije vjenčanja, Doris je otkrila prsten na ruci tijekom emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Emisiju je, zajedno s kolegama, nastavila voditi do kraja srpnja, kada je otišla na porodiljni. 

RODILA PRIJE PAR MJESECI Doris Pinčić objavila prve fotke svoje bebe: 'Ima li išta slađe?'

Par je u rujnu prošle godine dobio svoje prvo dijete, a Doris iz prvog braka s Borisom Rogoznicom ima još dvoje djece, sina i kćer. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Marija Magdalena 💓💓 14.04.2024.

    Fuj..rađa djecu ali ih ne želi odgajat ....samo lova...fuj fuj fuj...čudim se da se nije vratila nakon dva mjeseca iza poroda kao s proslim djetetom...Kapitalistica

  • exnebisestelmjesat 14.04.2024.

    Eto.odoh na čenifu

  • ŠTEF75 14.04.2024.

    opet ova dosadna podrepna muha

Komentiraj...
Vidi sve komentare