To je to što me zanima!

Doris Vrečko: Imam 49 kg, a jedem sve i ne vježbam!

Renata Sopek ukorila je Vrečko za nevježbanje i zaprijetila joj desnicom. Doris se pohvalila kako je smršavjela iako ne drži nikakvu dijetu i ne vježba
Vidi originalni članak

Kolegice Doris Vrečko (25) i Renata Sopek (30) među prvima su stigle na otvorenje parfumerije u zagrebačkoj Ilici. Kad su se ugledale, izljubile su se i razmijenile komplimente. Doris se pohvalila kako je smršavjela iako ne drži nikakvu dijetu.
- Imam 49 kilograma! Ali apsolutno ništa ne radim. Čak ne treniram. Malo sam se ulijenila. Nekad sam tri puta na tjedan vježbala, a sada ništa - rekla je višestruka prvakinja Hrvatske u mačevanju. Kad je Renata čula da je kolegica nedisciplinirana, odmah je intervenirala.
- A ne može više to tako! Sad dolaziš u moje ruke. Ili milom ili silom ponovno ćeš se vratiti vježbanju - odlučna je bila Renata, koja je izdala nekoliko DVD-a s vježbama. Šaljivo joj se još zaprijetila jakom desnicom i pokazala svoju stesanu liniju.
- Utege sam zamijenila plesom pa su se mišići izdužili  - objasnila je Renata.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • thrys 02.10.2009.

    Gara, pokusaj negdje drugdje dati svoj opis - ovo ti nije agencija za upoznavanje, haha

  • Gara 02.10.2009.

    i ja 32godine, 55kg, visinu 175cm, 2 poroda a ne da jedem nego se prežderavam...i???.a .nemam ni gliste ni trakavicu ha...

  • thrys 02.10.2009.

    ...onda ima gliste... :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare