To je to što me zanima!

Dorotea Prosnik iz 'Superstara' objavila prvu Božićnu pjesmu ove godine: 'Djed Mraz zna'

Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni, rekla je Dorotea
Vidi originalni članak

Zagrebačka pjevačica Dorotea Prosnik, koja se nedavno u emisiji 'Superstar' predstavila pjesmom Ilme Karahmet 'Ništa tvoje', objavila je božićnu pjesmu 'Djed Mraz zna'. Za novi je singl snimila i prigodni spot. 

Inače je Dorotea studentica Ekonomskoga fakulteta u Zagrebu, a iza sebe već ima dvije pjesme; 'Mijenjaš me' i 'Ako zvijezda padne'. U 'Superstaru' je dobila pohvale žirija koji čine Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić

- Glazbom sam se počela baviti kada sam imala 3 godine. Mama me bila upisala na dječji zbor 'Kikići' i tako je sve krenulo. Kasnije sam upisala i glazbenu školu, svirala sam flautu, a onda sam se prebacila na smjer solo pjevanja. Od 2014. sam nastupila i na brojnim festivalima u Hrvatskoj i izvan nje te osvajala mnoge nagrade, ali što je još bitnije i upoznala mnoge talentirane mlade ljude - rekla nam je Dorotea ranije. 

O singlu 'Djed Mraz zna' kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o blagdanskoj ljubavnoj pjesmi.

- Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni - otkrila je. 

Dorotea ističe da je na snimanju spota bilo jako zabavno te da je i sam spot zabavan za gledanje jer ima šaljivih elemenata i ima priču što joj je bitno.

HIT NA POZORNICI Mariah Carey našalila se dok je osoblje čistilo binu: U trenutku osmislila i zanimljivu pjesmicu

Dorotea je također otkrila da će se iduće godine okušati na Dori.

- Pjesma je jako moderna, odlične je produkcije, zanimljiva teksta i mislim da bi bila odlična za eurovizijsku pozornicu, stoga od srca priželjkujem da će se svidjeti žiriju i da ću je imati priliku izvesti na Dori - poručila je. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pajdhdiejga 21.11.2023.

    O boze

Komentiraj...
Vidi sve komentare