To je to što me zanima!

Dosadno joj je: Seve nesanicu liječi crtićima Walta Disneya

Oduvijek je voljela Disneyeve junake i sad je prava prilika da se podsjeti djetinjstva. Ponekad uz televizor ostane do kasno u noć, rekao je za Kurir izvor iz KBC-a Split
Vidi originalni članak

U bolnici ju posjećuje majka Ana, zaručnik Milan Popović (46) te brojni prijatelji. Pošto je sama u sobi, pjevačica vrijeme krati surfanjem po internetu te čitanjem raznih knjiga o trudnoći i roditeljstvu. Severini (39) je od dosade počela mučiti nesanica koju liječi crtanim filmovima, piše Kurir

Omiljeni crtići pjevačici su oni Disneyeve produkcije pa joj Milan stalno donosi nove DVD- e koje gleda.

- Oduvijek je voljela Disneyeve junake pa je sad prava prilika da se podsjeti djetinjstva. Ponekad uz televizor ostane do kasno u noć - rekao je za Kurir izvor iz KBC-a Split gdje Severina čuva trudnoću.

Pjevačica je na svom Facebook profilu objavila novu fotografiju na kojoj sjedi za stolom uz šalicu toplog napitka. Ispod fotografije je napisala 'I'll be back' poručujući obožavateljima da će se vratiti na scenu. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Anteli 02.02.2012.

    Samo mi nije jasno zbog cega je ona u rubrici domace zvijezde. Ako je presla na pravoslavlje i vjencala se po srpskim obicajima onda nije domaca zvijezda. Tko se krsti sa tri prsta treba u rubriku strane zvijezde.

  • ivan148 01.02.2012.

    Bas je nasla gledat masonske crtiće! Ajmo minusi!

  • MALA9 01.02.2012.

    Seve želim ti sreću u životu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare