To je to što me zanima!

Došla iz Londona: Dina Dragija pratila junaka Jedvaja s tribina

Nakon pobjede 3:2 nad Španjolcima, Tin i Dina su se opuštali uz pjesmu Robbieja Williamsa 'Angels' dok su se po Zagrebu u kasnim noćnim satima vozili automobilom
Vidi originalni članak

Junak jučerašnje utakmice na Maksimiru protiv Španjolske bio je Tin Jedvaj (22), a baš njegov pobjednički gol gledala je i djevojka Dina Dragija (21). Ona je uz Tina bila cijelo Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje su hrvatski reprezentativci osvojili srebro, a nije joj bilo teško doći iz Velike Britanije ni ovaj put kako bi bila podrška svom dugogodišnjem dečku. 

Nakon pobjede 3:2 nad Španjolcima, Tin i Dina su se opuštali uz pjesmu Robbieja Williamsa 'Angels' dok su se po Zagrebu u kasnim noćnim satima vozili automobilom. Jedvaj se poslije utakmice i našalio pa rekao da mu dva gola puno znače. 

- Zadnji put sam dva zabio u Leverkusenu, ali jedan je bio u svoju mrežu - rekao je nogometaš. 

Inače, zajedno sa suprugom Matea Kovačića (24), Izabel (24), Dragija 'osvaja' ulice Londona. Dok se Izabel preselila tamo zbog karijere svog dragog, Dina se upisala na prestižni 'University of London'.

Najprije je završila školovanje na preddiplomskom studiju 'Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld', čime se Tin javno pohvalio i pokazao koliko je ponosan na svoju djevojku, a sada nastavlja nadograđivati svoje znanje na UCL. Za Izabel i Dinu mnogi kažu da si nevjerojatno sliče, a djevojke se često i druže. 

Kraljica je izgubila titulu najpopularnije članice kraljevske obitelji: Tko ju je to zamijenio?

Idi na 24sata

Komentari 56

  • krao_sam_1 16.11.2018.

    Sve razumijem ali nije mi jasno zašto su prestali pjevati saša tin i keđo,a jedino Tin evo otišao igrati nogometa.

  • Mthesecond 16.11.2018.

    A što veli Tinova baba i rođakinja iz Frankfurta? :)) Molim ekskluzivnu priču o tome i da bude fotogalerija,jedno četres pet slika kad je Tin bio mali i slike te male s instagrama,njihovi dojmovi...Haha..

  • Boki8 16.11.2018.

    Koje pre se ra vanje kakvih zena ima u Londonu ove su ispod prosjeka u poredzenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare