To je to što me zanima!

Dosta je bilo čekanja: Severina će se napokon udati za Milana

Pjevačica vezu s kraljem bakra navodno namjerava ozakoniti na ljeto. Na taj način će Seve postati najbogatija žena na Balkanu. Detalje pročitajte u 24sata Expressu
Vidi originalni članak

Kraljica estrade i kralj bakra svoju vezu navodno namjeravaju ozakoniti na ljeto. Na taj način će Severina (39) postati najbogatija žena na Balkanu. U 24sata Expressu pročitajte sve o Severininim planovima za vjenčanje s Milanom Popovićem (46). 

Pjevačica je 20. veljače u splitskoj bolnici rodila sina. Mali Aleksandar samim je rođenjem postao vlasnik vrijedne imovine. 24sata Express otkriva što će sve dječak naslijediti od oca i majke.

Detalje o usponu karijere Milana i Severine, njihovim planovima za budućnost te svim nekretninama u kojima će uživati njihov sin pročitajte u 24sata Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 183

  • regan 03.03.2012.

    zašto srpska elita vole hrvatske kurve?

  • VladimirŽivaljić 03.03.2012.

    Aleksu ubo škorpion ,pa nije ni lud i ja bi je UBO

  • Al Mujahid 03.03.2012.

    la ilahe ilallah nakon svega mogu samo reci hvala dragom Allahu sto ta bludnica nije muslimanka jer bi joj sigurno zabranili povratak u Bosnu i Hercegovinu. Zar poslije 100.000 poginulih u agresiji ona ide spavati sa Srbima pa to je normalnom covjeku nepojmljivo al od Hrvatice me nista ne moze iznenaditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare