To je to što me zanima!

Dosta je bilo: 'Ratovi zvijezda' više nisu na vrhu box officea

Nakon umalo mjesec dana vladavine na vrhuncu box officea diljem svijeta, došlo je vrijeme i da se 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' maknu sa trona i prepuste ga drugima
Vidi originalni članak

Kako smo već pisali, postalo je izvjestno da 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' neće uspjeti skinuti niti 'Avatara', a niti 'Titanica' s prva dva mjesta top liste po zaradi.

Premda se nije činilo da će tako biti, 'Ratovi zvijezda' su u Kini imali značajno lošije otvaranje nego u drugim dijelovima svijeta, i umjesto prognoziranih 200 milijuna dolara, nisu dosegli niti 150.

Lucasfilm Ltd.

S takvim brojkama se film zaustavio na 1,87 milijardi dolara zarade, što ga čini trećim na listi, odmah ispod 'Avatara' i 'Titanica', a ukupno petim filmom koji je uspio prijeći milijardu dolara zarade.

Blitz Film i Video distribucija

Osim kineskog podbačaja, film je već krenuo posustajati i na drugim tržištima. Tako ga je u Njemačkoj s top mjesta skinuo 'Povratnik', dok je u SAD-u tron izgubio od komedije 'Ride Along 2'.

Film možete i dalje pogledati u Blitz CineStarovim kinima, a karte su dostupne ili u kinima, ili putem online prodaje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Meško 20.01.2016.

    Star Wars je potpuno razocarenje za svakoga starijeg od 10 godina. Nevjerojatno koliko su se plasili napraviti neku novinu s fransizom, te su sav hype temeljili na staroj postavi glumaca i scenariju koji je doslovno New Hope 2.0.

  • ajoj1 19.01.2016.

    film stvarno nije zasluzio sve ove lovorike, evo strasno volim star wars, pogledao sam sve filmove bar 5 puta, i jos se ne mogu natjerati da odem u kino, previse mi vuce na slab film, a i vecina kritika su to potvrdile

  • Luka289 19.01.2016.

    Nije baš da je on peti film koji je prešao preko milijardu dolara, ima ih više od toga, samo prošle godine je valjda toliko filmova prošlo preko milijarde

Komentiraj...
Vidi sve komentare