To je to što me zanima!

Douglas se ispričao Catherine ogrlicom od 348 tisuća kuna

Nakon što je glumac izjavio da je rak grla dobio zbog oralnog seksa, supruga se naljutila na njega jer se počelo nagađati kako mu je ona prenijela virus HPV-a
Vidi originalni članak

Catherine Zeta Jones (43) jako se naljutila kad je njezin suprug Michael Douglas (68) rekao da je rak grla dobio zbog oralnog seksa. Odmah se počelo nagađati kako mu je virus HPV-a prenijela supruga. Kako nikakve isprike nisu djelovale, Michael Douglas je glumici morao kupiti dijamantnu ogrlicu vrijednu 348.000 kuna kako bi mu oprostila taj gaf.

Oskarovac se u siječnju 2011. godine izliječio od raka grla koji mu je dijagnosticiran u kolovozu 2010. godine.

Glumac je nedavno demantirao napise da je u intervjuu za britanski časopis The Guardian izjavio da je rak grla dobio pružajući oralno zadovoljstvo ženi koja je bila zaražena HPV-om (humanim papilloma virusom). Komentirao je da je samo spominjao i raspravljao o mogućim uzrocima takvog tipa raka. Njegov glasnogovornik Allen Burry komentirao je da glumac nije izjavio da je virus HPV-a glavni krivac zbog kojeg je dobio rak i zaključio da je Douglas samo naveo da oralni seks može uzrokovati rak.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kung fu panda 21.06.2013.

    malo je to malo za sramotu trebala si ga bolje oderati

  • feba 21.06.2013.

    Ma jedna krasna obitelj ako dodamo još i probleme s djecom

  • Azur 20.06.2013.

    Ma kako je dobra i ja bi joj polizao!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare