To je to što me zanima!

Downey će još jednom postati najpoznatiji detektiv na svijetu

Već je prije dvije godine Downey najavljivao kako će se snimati i 'trojka' Sherlocka Holmesa, no 2016. je završila, a od filma nije bilo ničega. Ovaj put su stvari malo drugačije
Vidi originalni članak

Najopakiji svjetski detektiv još jednom će nam krasiti velike ekrane. U kina se po treći put vraća Robert Downey Jr. uz svojeg neizostavnog kolegu Jude Lawa.

Jasno, u pitanju je još jedan, treći po redu, film Guya Ritchieja o Sherlocku Holmesu. Već je prije dvije godine Downey najavljivao kako će se snimati i trojka, no 2016. godina je završila, a od filma nije bilo ničega. Ovaj put su stvari malo drugačije.

LUĐACI POSVUDA Razotkrivenog psihopata neće se moći jednostavno ukrotiti

- Imam puno toga sad na redu. Snimam novog Sherlocka Holmesa, razvijam Perryja Masona za HBO. Želim još uvijek napraviti i  Pinokija - posve uvjereno je konstatirao 52-godišnji glumac.

Osim što se ove godine vraća u kina u još jednom Marvelovom djelu, 'Osvetnici: Rat beskonačnosti', Downey Jr. će krenuti i sa snimanjem dječjeg klasika, 'Putovanja doktora Doolittlea'. Stephen Gaghan režira glumca u tom filmu, a sudjeluju i Martin Sheen, kao i Antonio Banderas.

O detaljima vezanim za Sherlocka Holmesa obavijestit ćemo vas kad postanu dostupni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare