To je to što me zanima!

Dragana i Nemanja iz 'Ljubavi na selu' dobili drugu kćer Laru

Danas je počelo jedno novo poglavlje u mom životu još jedno srce kuca kraj mene, a moje čini mi se da će da izleti iz grudi, pohvalio se ponosni otac malene kćerkice Lare
Vidi originalni članak

Stigla je naša druga princeza Lara, volimo te više od života, napisala je Dragana Blanuša (24) koja je u petoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' na svojoj je farmi ugostila Nemanju Blanuša (24). Dragana se za njega udala 2016. godine te su ubrzo dobili prvu kćer Saru. Jučer im je na svijet došla i njihova druga kćer Lara

- Postao sam ponosni tata jedne male djevojčice. Sreći mojoj nikad kraja, od danas je počelo jedno novo poglavlje u mom životu još jedno srce kuca kraj mene, a moje čini mi se da će da izleti iz grudi - pohvalio se ponosni otac Nemanja. 

U showu se se supružnici stalno svađali, a Dragana ga je jednom prilikom otjerala sa svog imanja. U to vrijeme malo tko bi pomislio da će se među njima roditi ljubav, ali to se zaista dogodilo. 

- Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila. Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana - rekao je tada Nemanja koji je svojoj supruzi podrška u svemu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mare63 04.10.2018.

    Svatko može danas imat djecu nažalost

  • peace5 04.10.2018.

    Nebitni...

  • turhan 04.10.2018.

    Jesu to ono dvoje koji su sve prevarili sa snimanjem, ustvari su bili od prije par ,a bili u showu samo zbog novaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare