To je to što me zanima!

Drake je priznao Rihanni da ju voli, ona 'pobjegla' od poljupca

Kanadski reper dobio je zadatak Rihanni predati nagradu Michael Jackson Video Vanguard i na kraju dirljivog govora rekao je da je zaljubljen u nju, a onda ju je pokušao poljubiti
Vidi originalni članak

Ona je netko u koga sam zaljubljen od svoje 22. godine, rekao je Drake (29) dok je pjevačici s Barbadosa predavao nagradu Michael Jackson Video Vanguard, koja se smatra nagradom za životno djelo i daje se onima koji svojim radom duboko utječu na MTV-jevsku kulturu.

Dok je slušala što Drake govori, Rihanna (28) je djelovala kao da joj je malo neugodno, a kada se on na kraju svog govora nagnuo da bi ju poljubio, ona se izmaknula i samo ga je zagrlila.

Njih dvoje iza sebe imaju ljubavnu avanturu koja je kratko trajala, ali izgleda da bi Drake svakako htio da opet nešto pokušaju. 

Rihanna mu se zahvalila na govoru i rekla da njezin uspjeh nije samo njen, nego i od njene obitelji, cijele njezine zemlje, njezinih fanova i svih njezinih prijatelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 29.08.2016.

    Ova Rihana voli samo onog ko ju dobro isprebija, a ovaj jadničak ju htio smo poljubit

  • Wrazica. 29.08.2016.

    🎶 Bitch better have my money

  • milanmili 29.08.2016.

    Kako ljudi ne kuze da je sve ovo u svrhu promocije, a ne njegov promasaj. Njih dvoje snimaju zajedno pjesme, on joj je pratnja na svjetskoj turneji, i ucinit ce sve samo da povecaju slusanost i posjecenost na koncertima. Sve je to nesto tipa jay z i beyonce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare